Kurš gan nav baudījis marinētas reņģītes. Šoreiz vēl viena tik iecienītā ēdiena pagatavošanas recepte.
Marinētas reņģītes
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 kg svaigas reņģes
- 3 sīpoli
- 100g milti
- 1/2 l vīna etiķis
- 1 ēd.k. sinepes
- 1 tējk. smaržīgi pipari
- 4-5 lauru lapas
- eļļa cepšanai
- cukurs
- sāls
Pagatavošana
- Etiķi atšķaidīt ar puslitru ūdens un uzvārīt. Pievienot visas garšvielas, sinepes, noņemt no uguns un atdzesēt.
- Zivis notīrīt, ierīvēt ar sāli, apviļāt miltos no visām pusēm un cept pannā. Zivis pārlikt lielākā bļodā - viens slānis ar zivīm, viens slānis ar sīpoliem. Pārliet ar marinādi un ielikt ledusskapī uz nakti.
- Porcijas : 4-6
- Receptes kategorija : Uzkodas, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : reņģes, sīpoli
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.