Siers ir viens no mūsu latviskās identitātes simboliem. Latvieši sieru sējuši jau tad, kad vēl nepazina sviestu.
Medz sacīt, cik siera veidu - tik pagatavošanas variantu. Mums gan šķiet, ka siera pagatavošanas variantu ir krietni vairāk, šeit vēl viens.
Marinēts siers ar garšaugiem
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 250g siers
- 1 citrona miziņa
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 2 tējk. citrona sulas
- sāls, svaigi malti pipari
- pēc vēlmes - rozmarīns, timiāns vai baziliks
Pagatavošana
- Sieru sagriezt vienādos stienīšos vai kubiņos. Pārlikt dziļā traukā.
Marinādei uz smalkās rīves sarīvēt citrona miziņu un sajaukt to kopā ar citrona sulu un olīveļļu. Pārliet marinādi sieram un uzmanīgi apmaisīt. Pēc vēlmes pievienot garšaugus, sāli un svaigi maltus piparus. Sieru novietot istabas temperatūrā marinēties apmēram 1 stundu. - Avots-vitads.livejournal.com
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.