Melno rutku un kūpināta laša salāti

Melnais rutks (Raphanus sativus) ir sakņaugs ar rūgteni saldu, sīvu garšu. Aso garšu tam piešķir ēteriskā eļļa un rafanols. Melnais rutks ienākas vēlu, tāpēc ierasti to lieto rudenī un ziemā. Šajos salātos maigā laša gaļa un sīvais rutks kopā rada interesantu un patīkamu garšas noti. Pagatavojiet un nobaudiet!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: