Mērijas māsa

Par “Asiņainās Mērijas” receptes autoru tiek uzskatīts Francūzis Fernāns Petio. Viņs jau tālajā 1920. gadā Parīzē uzjauca šo kokteili un vairākus gadus pilnveidoja tā garšu. Arī recepte, kur jāpievieno dzērienam gan pipari, gan sāls un Vorčesteras mērce radusies laika gaitā. Savukārt, si pasaulē tik populārā dzēriena “light” pagatavošanas versiju saucam par “Mērijas māsu”.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: