Par “Asiņainās Mērijas” receptes autoru tiek uzskatīts Francūzis Fernāns Petio. Viņs jau tālajā 1920. gadā Parīzē uzjauca šo kokteili un vairākus gadus pilnveidoja tā garšu. Arī recepte, kur jāpievieno dzērienam gan pipari, gan sāls un Vorčesteras mērce radusies laika gaitā. Savukārt, si pasaulē tik populārā dzēriena “light” pagatavošanas versiju saucam par “Mērijas māsu”.
Mērijas māsa
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 20g auksts degvīns
- 40g auksta aplesīnu sula
- 80g auksta tomātu sula
- šķipsniņa karija pulvera
- šķipsniņa saldās paprikas
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas sapilda šeikerī. Šeikeri sakrata, dzērienu caur sietu ielej glāzē. Glāzes malu var dekorēt ar sāli.
- Porcijas : 1
- Receptes kategorija : Alkoholiskie dzērieni
- Sastāvdaļas : degvīns, tomātu sula
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Ilze iekš Cepumi ar ogu sukādēm
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.