Ja ar mīdijām līdz šim nav bijusi saskare, vai arī īsti nezinat kā tās pareizi japagatavo, rekomendējam izlasīt šo rakstu. Lai izdodas!
Mīdijas ar pupiņām
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 kg dzīvas mīdijas
- 100g cieti žāvēta desa
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 400g konservētas pupiņas
- 400g tomāti savā sulā
- 200ml ūdens
- 200ml baltvīns
- petersīļi
- olīvelļa
Pagatavošana
- Mīdijas sagatavo gatavošanai. Visas mīdijas ar bojātiem gliemežvākiem un tās mīdijas, kuras neveras ciet izmet ārā. Ar nazi notīra mīdijas no izaugumiem un jūras zālēm, ja tādi ir.
- Desu sagriež mazos kubiņos. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Uzkarsē lielu pannu un apcep tajā desu. Tad pievieno 2 ēd.k. olīveļļas, sīpolus un ķiplokus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno ūdeni, vīnu un uzkarsē. Pievieno mīdijas un maisot sautē pāris minūtes līdz mīdijas atveras. Pievieno sasmalcinātus tomātus un pupiņas un sautē apm. 5 min.
- Pasniedz uzreiz ar svaigu vai grauzdētu maizi.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Jūras veltes
- Sastāvdaļas : kūpināta desa, mīdijas, pupiņas
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Saulkrastiete iekš “Vēja Rags” kur tevi negaida un, tomēr, vairāk “Salt Water”…
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
- Sandra iekš Eklērnīca “Raunas dārzs”, vai tiešām gardākie eklēri Rīgā?!
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.