Ēbreju virtuve ir laikmetīga senu kulināru tradīciju interpretācija, kurā saskanīgi sadzīvo
pirmavoti un vietējās tradīcijas. Izraēlā ceptu olu ar tomātiem sauc par šakšuku. Un katrā mājā tai ir sava receptes improvizācija. Tomēr, ievērojot pamata vadlīnijas, piedāvājam arī jums pagatavot šakšuku.
Olas “Šakšuka”
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 4 lielas olas
- 1 sarkana paprika
- 1 oranža paprika
- 1 -2 čili pipars
- 4 nelieli tomāti
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 2 tējk. paprikas pulvers
- 1/4 gl. ūdens
- 2-3 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari
- timiāns
Pagatavošana
- Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā smalki sakapātus ķiplokus un čili piparu. Pievienot sagrieztus tomātus un ūdeni un sautēt apmēram 5 min.
- Papriku sagriezt strēmelītēs un pievienot pannas saturam. Sautēt uz lēnas uguns, kamēr paprika ir mīksta. Uzist pa virsu olas, apsegt ar vāku un uz lēnas uguns cept 8-10 min., kamēr olas ir gatavas.
- Pasniedz dekorējot ar timiāna zariņiem.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Idejas brokastīm
- Sastāvdaļas : olas, paprika, tomāti
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Saulkrastiete iekš “Vēja Rags” kur tevi negaida un, tomēr, vairāk “Salt Water”…
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
- Sandra iekš Eklērnīca “Raunas dārzs”, vai tiešām gardākie eklēri Rīgā?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.