Skotu virtuve ir savādāka, tikpat īpaša cik tautas tērps. Skotu virtuvē dominē vairāk sarkanās gaļas - jērs, liellops. Populārākais no Skotu virtuves ēdieniem protams ir Haggis - to gatavo no aitas. Taču šoreiz vēlamies padalīties ar kādu ne mazāk interesantu recepti.
Olas skotu gaumē
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 500g malta liellopu gaļa
- 8 vārītas paipalu olas
- 8 ēd.k. rīvmaize
- 1 jēla ola
- 1/4 tejk. rīvēts muskatrieksts
- 1/4 malta paprika
- 4 ēd.k. krējums vai majonēze
- 2 tējk. sinepes ar graudiņiem
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Malto gaļu sajauc ar papriku, muskatriekstu, sāli un pipariem. Gaļu sadalīt 8 vienādās daļās. No katras daļas izveidot plācenīti un ietīt tajā paipalu olas. Katru gaļas bumbiņu apviļāt vispirms sakultā olā, pēctam rīvmaizē.
- Gaļas bumbiņas var fritēt eļļā, vai cept cepeškrāsnī 180 grādos, apmēram 25-30 minūtes.
- Kā piedevu pasniedz majonēsi vai krējumu, sajauktu ar sinepēm.Krējumu vai majonēzi sajaukt ar sinepēm un pasniegt
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni
- Sastāvdaļas : liellopa gaļa, maltā gaļa, paipalu olas
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.