Pastas recepti atveda Marko Polo jau 1600. gadā
no Ķīnas uz Venēciju un arī ieviesa tās
ražošanas tehnoloģiju. Var piebilst,
ka šo pastu būtiskākā atšķirība ir tāda:
ķīnieši gatavo makaronus no rīsu miltiem,
bet itāļi - no kviešu miltiem.
Šī ir tradicionāla itāļu recepte.
Pasta ar tunci, olīvām un drupačām
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 125g pasta (der jebkura forma )
- 3 apkaltušas maizes šķēles
- 1 ēd.k. sviests
- 2 kārbiņas tuncis savā sulā (labāk derēs gabaliņos )
- 2 ēd.k. citrona sula
- 1 tējk. rīvēta citrona miziņa
- 1 ēd.k. olīveļļa
- 3 ēd.k. Kalamata olīvas
- 3 ēd.k. sakapāti zaļumi
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Sauso maizi sasmalcina blenderī vai sarīvē uz dārzeņu rīves. Pannā izkausē sviestu un apcep tajā drupačas, līdz tās ir zeltaini brūnas. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pašās beigās pieliek sasmalcinātas olīvas un zaļumus.
- Pastu uzvāra līdz tā ir gandrīz gatava un notecina. Liek atpakaļ katlā, pievieno citrona sulu, miziņas, olīveļļu un visu sakrata. Pašās beigās pievieno tunci.
- Pasniedzot pārkaisa ar apcepto maizi.
- Receptes kategorija : Pastas, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : pasta, tuncis, valentīndiena
Par autoru
Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
arbūzs
aukstā zupa
banāni
brokastis
bērns gatavo
bērnu uzturs
cāļa gaļas ēdieni
cīsiņi
delikateses
detokss
diēta
gaļas bumbiņas
gpu Nākotne
granātāboli
grilam
ieteikumi grilētājiem
ingvers
kafija
karstais ziemas dzēriens
Kok
kokteilis
kur paēst
kā izvēlēties vīnu
kā pagatavot
kūkas
laboratorija
Maize
majonēze
marienbāde
noo cepeškungs
Nūdeles
picērija
pvd
receptes
recepšu grāmata
siers
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
video recepte
white book
šokolāde
Pēdējie komentāri
- bonappetit.lv iekš Kas tas “krēmsiers” un kā to ēd?
- Inese iekš Kas tas “krēmsiers” un kā to ēd?
- Egils iekš Kāpēc sievietēm jādzer alus?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.