Pasta Carbonara

Pasta Carbonara radās Romā ne tik sen - 20. gadsmita vidus. Šī pasta ir atradums steidzīgajiem - 10 min, ir gatavs! Turklāt satur mazāk kalorijas nekā
slavenā māsa Pasta Bolognese. Tā kā mērces
pamats ir olas, tad pacenšaties iepazīties ar kādu vistu vai nu tās saimniekiem ))) Otrs mērces pamats ir siers. Itāļu virtuves zinātāji iesaka izmantot
vairākas siera šķirnes kopā. Piem, Pekorino un Parmidžano.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: