Pasta Puttanesca ar mednieku desiņām

Pastas Puttanesca receptei ir diezgan noslēpumaina izcelsme. Vēsturnieki apgalvo, ka šo recepti radīja itāļu “nakts dāmas”, kuras bija pārāk aizņemtas, lai staigātu uz tirgu, pirktu svaigus produktus un gatavotu kaut-ko sarežģītu. Rezultātā radās ātrs ēdiens, pagatavots tikai no pieliekamajā atrodāmām sastāvdaļām. Klasiska mērce tiek gatavota no tomātiem, asiem pipariem, pikantiem anšoviem un olīvām. Kamēr vārās mērce, var paspēt uzvārīt makaronus. Mēs neesam tik aizņemti, tāpēc pievienojām vēl pāris sastāvdaļas. Izmēģiniet šo recepti arī jūs, neatkarīgi no jūsu nodarbošanās un sociālā statusa.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: