Sacepums ar pastu, kiršu tomātiem un sieru
Sastāvdaļas
- 2 grilētas vistas filejas
- 400g pasta
- 100g kiršu tomātiņi
- 1/2 gl. saldais krējums
- 2 Mozzarella sieri
- 1-2 ķiploka daiviņas
- baziliks
- sāls un svaigi malti pipari
Vēlaties iepriecināt mazo kārumnieku? Šī recepte ir parbaudīta vērtība. Ēdiens ir krāsains, aromātisks un ļoti garšīgs! Mazajam ēdājam patiks!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Krāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Pastu novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kamēr pasta vārās sagriezt strēmelītēs vistas filejas. Ar rokām saplūkāt Mocarellas sieru. Pastai pievienot vistu, pusi no siera, saldo krējumu, smalki sakapātu baziliku un ķiploku un visu samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un piparus. Pārlikt visu karstumizturīgā traukā un pa virsu sakārtot atlikušo sieru un ķirštomātiņus.
Cept krāsnī apmēram 20-25 minūtes, kamēr siers kļūst zeltains.
Pastu novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kamēr pasta vārās sagriezt strēmelītēs vistas filejas. Ar rokām saplūkāt Mocarellas sieru. Pastai pievienot vistu, pusi no siera, saldo krējumu, smalki sakapātu baziliku un ķiploku un visu samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un piparus. Pārlikt visu karstumizturīgā traukā un pa virsu sakārtot atlikušo sieru un ķirštomātiņus.
Cept krāsnī apmēram 20-25 minūtes, kamēr siers kļūst zeltains.
2
Pasniedz siltu.