Pikšas filejas pirkstiņi karijā
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 pikšas filejas
- 1 liela ola
- 200g polentas (kukurūzas miltu)
- 1 ēd.k. karija pulvera
- 2 ēd.k. olīveļļas
- 150ml skābā krējuma
- 1 ēd.k. sinepes
- 1 ēd.k. svaigi spiestas citrona sulas
- 1 ēd.k. rīvēta cietā siera
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 170 grādiem. Cepešpannu izklāt ar divām follija loksnēm. Sajaukt polentu ar kariju un eļļu. Olu sakult atsevišķā blodiņā. Pikšas fileju sagriezt mazākos gabaliņos.
- Filejas gabaliņus apviļāt olā, pēc tam kukurūzas miltos (piespiežot, lai milti kārtīgi pielīp pie zivs) un liek uz cepešpannas. Cept cepeškrāsnī apm. 10 - 12 min., līdz pirkstiņi ir zeltaini-brūni.
- Mērcei atsevišķā blodiņā sajaukt krējumu, citrona sulu un sinepes, sieru, pievienot pēc garšas sāli un piparus.
- Zivju filejas pirkstiņus pasniedz ar krējuma mērci.
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : polenta, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
arbūzs
aukstā zupa
banāni
baziliks
brokastis
bērns gatavo
bērnu uzturs
cīsiņi
delikateses
detokss
diēta
gaļas bumbiņas
gpu Nākotne
granātāboli
grilam
ieteikumi grilētājiem
ingvers
kafija
karstais ziemas dzēriens
Kok
kokteilis
kur paēst
kā izvēlēties vīnu
kā pagatavot
laboratorija
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
noo cepeškungs
Nūdeles
picērija
pvd
receptes
recepšu grāmata
saldējums
siers
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.