Pīlādzis ir visiem labi pazīstams koks baltiem, stipri smaržīgiem ziediem un sarkanām skābām ogām. No senčiem iecienīts kā visa sliktā aizbaidītājs un novērsējs. Ārstniecībā lieto ziedu tēju, bet vairāk ogas. /irlaiks.lv/
Pīlādžu uzlējums
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Iesācējiem
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 0.5l degvīns 69%
- 2 lieli pīlādžu ķekari
- 1 ēd.k. cukurs
- uz naža galiņa citronskābe
Pagatavošana
- Pilādžu ogas noņemt no ķekariem, noskalot. Iebērt katlā, pieliet 1 litru ūdens, uzvārīt un izkāst caur sietu. Ogām pievienot cukuru, citronskābi un samaisīt. Ogas pārlikt tīrā stikla traukā, pieliet degvīnu un nolikt ievilkties uz 5-6 dienām.
- Receptes kategorija : Alkoholiskie dzērieni
- Sastāvdaļas : degvīns
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
arbūzs
aukstā zupa
banāni
brokastis
bērns gatavo
bērnu uzturs
cīsiņi
detokss
diēta
gaļas bumbiņas
gpu Nākotne
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
ingvers
kafija
karstais ziemas dzēriens
Kok
kokteilis
kur paēst
kā izvēlēties vīnu
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
minerālūdens lauretana
noo cepeškungs
Nūdeles
picērija
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
saldējums
siers
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
video recepte
vīns
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Alīna iekš Kartupeļu bumbas ar vistas gaļas pildījumu
- Vilis iekš Ieteikumi konservējot
- Karlis iekš Kafejnīca kā muzejs “Dakota”
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.