Vienkārši pagatavojama rabarberu marmelāde.
Glabājot gatavo marmelādi ledusskapī jūs
varēsiet to baudīt arī ziemā.
Rabarberu marmelāde
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1,1 kg rabarberi
- 900 g cukurs
- 2 ēd.k. grenadīna sīrups
- 1/2 citrona sula
- 2 vaniļas pākstis
Pagatavošana
- Rabarberus nomizo un sagrie;z smalkāk. Sagrieztos rabarberus ieber katliņā, pārber ar cukuru un citrona sulu. Pievieno vaniļas pāksts saturu (sēkliņas) un samaisa. Atstāj visu katlā uz 2 stundām, ik pa laikam apmaisot.
- Rabarberud vāra uz mērenas uguns apm. 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Palielina uguni un vāra vēl minūtes 10, kamēr masa paliek biezāka cietāka. Marmelāde gatava, ja uz auksta šķīvja uzpilināts piliens neizšķīst.
- Marmelādi sapilda tīrās sausās burciņās un aizvāko. Kad tā atdzisusi pilnībā novieto vēsā, sausā vietā.
- Receptes kategorija : Ievārījumi
- Sastāvdaļas : rabarberi
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.