Itāļu ēdienu cienītāju pulks nenoliedzami dienu no dienas paliek kuplāks. Pieminot šīs zemes virtuve nevaram nepieminēt ravioli. Tad nu vēl viena šī lieliskā ēdiena pagatavošanas variācija jūsu vērtējumam.
Ravioli ar ķiplokiem
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 250g svaigi ravioli ar sieru
- 4 ķiploka daviņas
- 50g Parmezāns
- olīveļļa
- melno piparu graudiņi
- sāls
Pagatavošana
- Pagatavot ķiploku eļļu - piestā saberzt kopā melnos piparus, ķiplokus un sāli. Katliņā uzkarsēt eļļu, noņemt no uguns un pievienot saberztus ķiplokus ar sāli un pipariem. Pievienot pusi no sarīvēta Parmezāna. Maisīt, kamēr beigs čurkstēt.
- Atsevišķā katlā uzvārīt sālsūdenī ravioļus (skatīt instrukciju uz iepakojuma), notecināt un samaisīt ar ķiploku eļļu.
- Pasniedzot dekorēt ar atlikušo Parmezānu.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.