Kura saimniee gan nav gatavojusi siļķi?! Taču šodien iztiksim bez tradicionālajiem vārītajiem kartupeļiem un biezpienu. Gatavosim salātus.
Salāti ar siļķi un rupjmaizi
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 150g sālīta siļķu fileja
- 400g kiršu tomātiņi
- 150g salātlapas
- 4-5 rupjmaizes šķēles
- 1 sarkans sīpols
- bazliks
- 6 ēd.k. olīveļļa
- 3 ēd.k. baltais Balzamiko etiķis
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Tomātiņus sagriezt uz pusēm vai četrās daļās. Sīpolu notīrīt un sagriezt šķēlītēs. Maizi apgrauzdēt uz sausas pannas vai uztostēt, sagreizt kubiņos. Lielākas salātlapas saplūkāt ar rokām. Siļķu fileju sagriezt smalkāk.
- Visas sagatavotās sastāvdaļas sajaukt salātu bļodā. Pievienot bazilika lapiņas
- Pagatavot mērci. Eļļu sajaukt ar etiķi, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
- Pirms pasniegšanas pārliet ar mērci un apmaisīt.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.