Kazas sieram piemīt tam raksturīgs aromāts, kas to atšķir no govs piena siera. Ir cilvēki, kuriem tas šķiet pārlieku specifisks, tomēr šis siers ir gards, veselīgs un ir pietiekami pieprasīts tā garšas dēļ. Kā jau visiem dzīvnieku izcelsmes produktiem, tā garšu ietekmē tas, ko dzīvnieks ēd. Kazu specifiskās gremošanas sistēmas dēļ tās ēd daudz rūgtu augu, ko nedara govis, tādēļ arī kazas pienam ir sava, unikāla garša.
Salāti ar svaigiem gurķiem un kazas sieru
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2-3 gurķi (400g)
- 150g mīksts kazas siers
- 100g mix salātlapas
- 3 ēd.k. baltvīna etiķis
- 2 ēd.k. olīveļļa
- sāls
Pagatavošana
Gurķus nomazgāt un sagriezt garās plānās strēmelēs. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pārliet ar olīveļļu un etiķi, samaisīt un ļaut ievilkties 3-4 min. Pievienot salātlapas un vēlreiz samaisīt.
Salātus sakāŗtot šķīvjos. Pa virsu sakārtot siera gabaliņus un uzreiz pasniegt. Pēc vēlmes var pārkaisīt ar ciedru riekstiem.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Salāti, Veselīgi
- Sastāvdaļas : gurķis, kazas siers
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
arbūzs
aukstā zupa
brokastis
bērns gatavo
bērnu uzturs
cīsiņi
detokss
diēta
gaļas bumbiņas
gpu Nākotne
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
kafija
karstais ziemas dzēriens
Kok
kokteilis
kur paēst
kā izvēlēties vīnu
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
minerālūdens lauretana
noo cepeškungs
Nūdeles
picērija
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
saldējums
smūtijs
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs uzturs
video recepte
vīns
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.