Šī karamele lieliski derēs kā piedeva pie pankūkām, saldējuma vai cepumiem. Vai kā sastāvdaļa
tortēm un kūkām. Tikko tā ir gatava, karamele
ir diezgan šķidra. Bet ja paturēsiet to pāris
stundas ledusskapī, tā kļūs bieza.
Salted caramel
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 300 g cukurs
- 200 g skābais krējums
- 20 ml ūdens
- 5 g sāls
Pagatavošana
- Nelielā katliņā iebērt cukuru, pieliet ūdeni un pastāvīgi maisot, uzvārīt sīrupu. Uzkarsēt sīrupu līdz 127 grādiem (1-2 minūtes pēc vārīšanās sākuma). Noņemt katliņu no uguns. Maisot sīrupu lēnām tajā ieliet krējumu. Piebērt sāli. Masu uzkarsēt līdz 107 grādiem un tad atdzesēt. Gatavo karameli pārliet hermētiskā traukā un uzglabāt ledusskapī.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.