Arbūzu ierasts baudīt kā desertu, bet tas lieliski sader ar dažādiem citiem produktiem un it īpaši ar ceptu vai grilētu bekonu.
Sendvičs ar arbūzu un ceptu bekonu
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 400 g arbūzs
- 8 šķēles maizes tostiem
- 4 plānas žāvēta bekona šķēles
- 150 g brinza
- naturāls jogurts (bez piedevām)
- buntīte rukolas vai salātlapas
- mazliet kinza
- svaigi malti pipari
Pagatavošana
- Kinzu noskalot un atdalīt lapiņas no kātiņa, lapiņas smalki sakapāt. Sajaukt kinzu, brinzu un jogurtu, tadās proporcijās, lai izveidoto masu var uzsmērēt uz maizes. Bekona šķēles apcept no abām pusēm, sausā pannā, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Apcepto bekonu nolikt uz papīra dvieļiem, lai notek tauki. Uz pannas vai tosterī viegli apgrauzdēt maizes šķēles. Arbūzu sagriezt 4 šķēlītēs, noņemt mizu un izņemt sēkliņas. Apgrauzdēto maizi iesmērē ar jogurta masu. Virsū liek bekonu, tad rukolu un virsū maizes šķēli.
- Pasniedz siltu.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Burgeri & sendviči
- Sastāvdaļas : arbūzs, bekons, maize, siers
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
iepērcies droši
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.