Souvlaki no strausa gaļas

Šī ēdiena dzimtene ir Grieķija. Šādā veidā gatavoja Souvlaki vairāk kā 2,5 tūkstošus gadu atpakaļ vēl senajā Grieķijā. Galvenā Souvlaki sastāvdaļa ir marinēta grilēta gaļa, kas tiek pasniegta ar siltu pitu, Fetu un dārzeņiem. Tradicionāli gatavojot Souvlaki tiek izmantota jēra, liellopa, vistas un dažreiz zobenszivs gaļa. Mēs izmantojām strausa fileju. Rekomendējam!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: