Lieliska krēmzupa papildināta ar kraukšķigiem baltās zivs gabaliņiem
Sparģeļu krēmzupa ar kraukšķīgo pikšu
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 450 g pikša
- 4 šķēles kūpināts bekons
- 200 g sparģeļi
- 20 g svaiga kinza
- 50 ml zivju buljons
- 70 g sviests
- 1 ēd.k. olīveļļa
- augu eļļa fritēšanai
- sāls un svaigi malti pipari
Pagatavošana
- Sparģeļus nomazgā, sagriež un apcep katlā, pievieno rieksta lieluma sviesta gabaliņu. Pievienot zivju buljonu, piebērt sāli un piparus. Uz mazas uguns vārīt ~ 15 minūtes.
- Pikšas fileju sagriezt apmēram 3 cm platos gabaliņos un ietīt bekonā, nosiet ar diegu. Uzkarsē eļļu fritēšanai. Kinzas lapiņas pāris sekundes apcept sviestā. Tad tās novieto uz salvetēm, lai notek sviests. Sparģeļu buljonam pievieno atlikušo sviestu, sablenderē un uz lielas uguns ļaut lai uzvārās.
- Uz pannas nelielā uzkarsētajā olīveļļas daudzumā apcep bekonā ietīto pikšas fileju ~ 3 minūtes no katras puses. Noņemt diegu.
- Apceptos pikšas gabalus ieliek zupas šķīvī un pārlej ar krēmzupu. Pa virsu pārber ar apceptajām kinzas lapiņām.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.