Karstais kopā ar auksto: pie karstas zivs pasniedz klāt aukstu baklažānu biezeni.
Sutināta pikša ar baklažānu mērci
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 pikšas filejas
- 1 baklažāns
- 1 tējk. sojas mērces
- 6 ēd.k. tomātu pastas
- malti čili pipari
- 2 ēd.k. sviesta
- 1 tējk. citrona sulas
- sāls, pipari, cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Pikšu sagriež palielos gabalos, liek uz šķīvja un apslaka ar citrona sulu. Apsedz ar folliju un liek ledusskapī uz aptuveni 30 min.
- Balažānu nomazgā, ietin follijā un cep cepeškrāsnī vai uz grila līdz gatavībai apm. 30 min. Gatavu baklažānu liek blenderī kopā ar sojas mērci, tomātu pastu un sastrādā biezenī. Pievieno pēc garšas čili piparus, cukuru, sāli un melnos piparus.
- Liela pannā uzkarsē sviestu un liek tajā zivs fileju. Uzliek vāku un izsutina, ik pa brīdim apgrozot. Pirms pasniegšanas uzber sali un piparus. Pasniedz ar aukstu iepriekš sagatavotu baklažānu mērci.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Mērces, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : baklažāns, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.