Ir produkti, kuri gatavošanas procesā izveido īpašu garšas buķeti. Šoreiz tās ir baravikas un vistas gaļa. Un, protams, īpaši šīs garšas nianses jūtamas gatavojot tadžīnā.
Tadžīna ar vistu un baravikām
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 kg vistu spārniņu
- 50g kaltētas baravikas
- 200g šampinjonu
- 1 tējk. karija
- 2 ēd.k. olīveļļas
- 3 ķiploka daiviņas
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
- pāris zariņi dilles ar kātiem
Pagatavošana
- Baravikas iemērkt ūdenī uz 15 min. Šampinjonus notīrīt un sagriezt daiviņās.
- Tadžīnā uzkarsēt eļļu, pievienot smalki sakapātus ķiplokus un apcept spārniņus no abām pusēm. Pievienot dilles, šampinjonus, pārliet ar ūdeni, kur bija iemērktas baravikas kopā ar baravikām, pārkaisīt ar kariju, sāli, pipariem un uzlikt tadžīnas vāku. Spicītē ieliet ūdeni un sautēt uz mērenas uguns apmēram 40 min.
- Pasniegt ar svaigiem salātiem un sviestā ceptiem kartupeļiem.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Tadžīnas receptes
- Sastāvdaļas : sēnes, vista
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.