Tas ir tik pat vienkārši, cik garšīgi. Sezonā var izmantot svaigus gatavus tomātus, iepriekš noblanšējot un novelkot miziņu. Bet rudens/ziemas sezonā lieliski der konservēti tomāti savā sulā. Pikantāku ēdienu cienītāji var pievienot čili piparus.
Tomātu - zivju zupa ar papriku
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 500g mencas fileja
- 400g konservēti tomāti
- 3 kartupeļi
- 1 sarkana paprika
- 2 gl. vistas vai dārzeņu buljons
- 1gl. sauss baltvīns
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēd.k. eļļa
- 10g sviests
- 1 tējk. oregano
- 1 ēd.k. kūpināta paprika
- 2 lauru lapas
- 3 smaržīgo piparu graudiņi
- sāls, pipari
Pagatavošana
- ZIvs fileju attīra no asakām un sagriež mazākos kubiņos. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un apcep zivs fileju līdz gatavībai. Pannu noņem no uguns un atliek malā.
- Sīpolu notīra un sagriež mazos kubiņos. Ķiplokus notīra un smalki sakapā. Papriku nomazgā, izņem sēklas un sagriež strēmelītēs. Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos.
- Katlā ar biezu apakšu ielej eļļu, pievieno sviestu, uzkarsē. Apcep sīpolus un papriku, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Tad pievieno ķiplokus, kūpinātu papriku, oregano, visu apcep. Pievieno kartupeļus, pielej vīnu, buljonu, smaržīgos piparus, lauru lapas un uz mazas uguns karsē līdz kartupeļi ir gatavi. Pievieno sasmalcinātus konservētus tomātus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, uzkarsē.
- Zupu salej šķīvjos, pa virsu kārto ceptas zivis. Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un citrona daiviņu.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
zivis
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Kika iekš 45 interesanti jautājumi un atbildes par vistu olām.
- Jankas paps iekš Chickensons Rīgā, vai kā zviedru vikingiem čiks vien sanācis
- Natalja iekš Aknu pastēte “Melnais Barons”
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.