Jeruzālemes artišoks, zemes bumbieris, topinambūrs - tas viss ir viens dārzenis. Topinambūrs Eiropā parādījās tikai 17 gadsimtā un par to vispirms uzzināja franči no Topinambusa cilts. No šejienes arī nosaukums.
Topinambūri cepti krāsnī ar timiānu
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 500g topinambūru
- 4-5 ķiploka daiviņas
- pāris zariņi timiāna
- olīveļļa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Topinambūri ir jānomazgā (uz tiem varētu būt smiltis), jāsagriež daiviņās un jāsaliek uz cepešpannas vienā kārtā.
- Pārkaisīt ar sāli, pipariem, pārliet ar olīveļļu.
- Saspiest ķiploka daiviņas vai sagriezt ripiņās un salikt uz topinambūriem, pa virsu uzliekam pāris timiāna zariņus. Liek cepties cepeškrāsnī.
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni
- Sastāvdaļas : topinambūrs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
iepērcies droši
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde


Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.