Vinegrets ar kāpostiem un siļķi

Tradicionālā vinegreta neiztrūkstošās sastāvdaļas ir bietes, kartupeļi, burkāni un marinēti gurķi. Pēc izvēles var pievienot skābētus kāpostus, zaļos zirnīšus, sīpolus, zaļos lokus, siļķi vai sēnes. Mēs šoreiz izvēlējāmies pievienot marinētus kāpsotus un mazsālītu siļķi. Rezultāts nevar nepriecēt. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: