Vistas fileja ar pērļu grūbām baltā apelsīnu mērcē

Grūbas mūsdienu cilvēka izpratnē ir kaut-kas no “senās virtuves”. Šodien grūbas atkal ir Eiropas modes avangardā. Tās tiek augstu vērtētas gan dēļ ekoloģiskuma, gan dēļ vienkāršības, gan dēļ vesela lēruma mikroelementu. Izgaršo tās mūsdienu receptēs un tu sapratīsi, ka tas vairs nav senatnīgi, bet gan garšīgi un smalki.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: