Šī vienkārši pagatavojamā reepte tiks augstu novērtēta jebkura mēroga svinībās. Tā priecē gan lielus, gan mazus gardēžus. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!
Vistas filejas sagriež plānās strēmelītēs un pārliek bļodā. Pievieno sasmalcinātus svaigus zaļumus (piem. dilles, pētersīļus, baziliku utt), sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, ķiploku pulveri, samaisa un atstāj uz pusstundu marinēties.
Griķu mannu ieber bļodā, pievieno "Ragāres" garšaugu maisījumu, rīvētu sieru un samaisa. Citā bļodā sakuļ ar dakšu olas. Vistas gabaliņus iemērc vispirms olā, tad mannas maisījumā. Pannā uzkarsē eļļu un cep nagetus līdz tie ir gatavi.
Pasniedz kā uzkodu ar mērcēm vai kā pamatēdienu ar svaigiem dārzeņiem.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.