Vistas kebabs dārzeņu marinādē

Dietologi un uztura speciālisti iesaka pamatā no gaļas produktiem izvēlēties tieši vistas gaļu, jo vistas gaļā ir maz tauku, bet daudz olbaltumvielu. Turklāt, vistas gaļā ir tādas cilvēka organismam nepieciešamas vielas kā kālijs, kalcijs, dzelzs, kobalts, cinks, fosfors un citas. Un galvenais, vistas gaļas pagatavošanas veidi un variācijas ir pietiekami plašas! Piedāvājam vēl vienu recepti.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: