No vistu aknām sanāk ļoti garšīga pastēte. Galvenais, lai aknas būtu svaigas, nevis sasaldētas, savādāk pastēte sanāks ūdeņaina.
Vistu aknu pastēte
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 600g vistu aknas
- 2 sīpoli
- 2 ķiploka daiviņas
- 30g sviests
- 10-12 kadiķogas
- 3-4 rozmarīna zariņi
- 1 ēd.k. eļļas
- sāls
Pagatavošana
- Sīpolus un kiplokus sagriezt. Pannā uzkarsēt sviestu un eļļu, pievienot sīpolus un ķiplokus un cept, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienot vistu aknas un apcept no visam pusēm. Pieliet ūdeni, rozmarīna zariņus, kadiķogas, apsegt ar vāku un sautēt apmēram 25-30 minūtes.
- Minūtes 15-20 ļaut atdzist, izņemt rozmarīnu. Aknas sablendēt, pēc nepieciešamības pievienojot šķidrumu no pannas. Masu pārliet trauciņā un uz 24 stundām novietot ledusskapī.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
milda
minerālūdens lauretana
motelis
noo cepeškungs
Nūdeles
pica
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
smūtijs
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.