Lieliska uzkoda, to var pasniegt gan kā karsto, gan kā auksto. Produktu daudzums šai receptei ir visai aptuvens, jo viss ir atkarīgs no tā cik lieli gurķi, cik plāni sanāks sagriezt gaļu, cik lielus vai mazus rullīšus vēlas.
Marinētus gurķus sagriež strēmelītēs. Sīpolus sagriež 8-10 daļās.
Gaļu sagriež plānās šķēlītēs un katru šķēli pārkaisa ar sāli un pipariem.
Katrai gaļas šķēlītei liek pa virsu pa vienai vistu aknai (aknas attīrīt no plēvēm), pa 1-2 gurķu strēmelītēm un pa 1-2 sīpolu gabaliņiem un visu smuki satin rullītī. Sastiprina ar zobu bakstāmiem, lai neizjūk.
Rullīšus cep 200 grādos apmēram 25-30 min. Ja nepieciešams, tad cepšanas laika var apgriezt uz otriem sāniem.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.