Vistu šķiņķīši medalus marinādē

Katrai saimniecei ir savi mazie virtuves noslēpumi, kurus tā neizpauž. Viena no veiksmes atslēgām gatavojot vistu - ir īpaša marināde. Šodien atklāsim jums vienu no šādiem noslēpumiem - un tā atslēga ir Medalus! Jā, šādi pagatavotu vistiņu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis! Tikai ir vēl kāda nianse: gaļas marinēšanai jāizvēlas augstvērtīgs alus!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (2 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: