Iespējams, ka valodnieki uzstātu, lai šo vrapu mēs dēvētu par vīstokli vai tīstokli ar sieru un tunci. Tomēr lavašs ar pildījumu saucas vraps un tas garšo lieliski. Pamēģiniet!
Vraps ar svaigo sieru un tunci
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 lavašs
- 200g svaigais siers
- 1 garais gurķis
- 200g tuncis savā sulā
- 2 ēd.k. svaigi spiesta citrona sula
- 2 tējk. mārrutki
- salātlapas
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Svaigo sieru sajaukt ar citrona sulu, mārrutkiem, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
No tunča notecināt sulu, sasmalcināt ar dakšu un pievienot sieram, samaisīt. - Gurķi nomazgāt un sagriezt strēmelītēs. Lavašu izklāt uz darba virsmas un apsmērēt ar siera maisījumu. Sakārtot gurķa strēmelītes, salātlapas, sarullēt un atstāt uz 20 min.
- Sagriezt 4 gabalos un uzreiz pasniedz.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Idejas brokastīm
- Sastāvdaļas : gurķis, svaigais siers, tuncis
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
iepērcies droši
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- pavarins iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.