Zaļumos tvaicētas kotletes

Šādu gaļas pagatavošanas veidu atklāja zoe
cilts indiāņi. Tie gaļu sautēja traukos, kuri
bija izklāti ar zaļumiem un garšvielām. Šāds
gaļas pagatavošanas veids gaļu padara īpaši
maigu un aromātisku. Tā uzņem sevī zaļumu un
garšvielu garšu un liekie tauki paliek katla
dibenā.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: