Gardu produktu debešķīgs apvienojums. Īpaši piemērots deserts bērnu pasākumos.
Zemenes ar krējuma debesmannu
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 150g 30% saldā krējuma
- 150 g dabīga jogurta
- 3 ēd.k. citrona sulas
- 3 tējk. želatīna
- 50g un 4 ēd.k. pūdercukura
- 2 olu baltumi
- 20g vaniļas cukura
- 125 g saldā krējuma
- 250g zemeņu
- šokolādes sīrups vai šokolāde
Pagatavošana
- Želatīnu pārliet ar ūdeni un uzbriedināt. Krējumu sajaukt ar jogurtu, citrona sulu, 50g pūdercukura un vaniļas cukuru. Želatīnu izkausēt uz lēnas uguns un sajaukt ar divām ēdamkarotēm krējuma masas un tad iejaukt pārējā krējuma masā. Ielikt ledusskapī un 5-10 min lai sāk želēties.
- Olu baltumus saputot stingrās putās ar 2 ēd.k pūdercukura. Saputot saldo krējumu.
- Kad krējuma masa sāks želēties, viņai piejaukt klāt vispirms saldo krējumu, pēc tam olu baltumus. Zemenes sasmalcināt blenderī ar 2 ēd.k pūdercukura un salikt trauciņos. Pa virsu salikt debesmannas bumbiņas un dekorēt to visu ar šokolādes sīrupu vai arī ar izkausētu ūdens peldē šokolādi.
- Receptes kategorija : Deserti
- Sastāvdaļas : jogurts, saldais krējums, zemenes
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
- Pavāriņš iekš Kad autoeksperts rada kulinārijas raidījumu
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.