Šī ziedkāpostu pagatavošanas recepte ir ļoti sena. Mums to pavēstija kāda vecmāmiņa, kurai savukārt to bija stāstījusi viņas vecmāmiņa. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!
Ziedkāposts ar sieru un rīvmaizi Kreiceru gaumē
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 ziedkāposts (700-800g)
- 150g rīvmaize
- 75g sviests
- 30g rīvēts Parmezāns
- zaļumi
Pagatavošana
- Ziedkāpostu sadalīt ziedos un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni notecināt.
- Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā rīvmaizi. Pievienot sieru un smalki sakapātus zaļumus.
- Ziedkāpostus pārlikt lielā dziļā traukā un pārkaisīt ar rīvmaizi.
- Pasniedz kā piedevu gaļai vai kā pamatēdienu.
- Porcijas : 2-4 porc.
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni
- Sastāvdaļas : iz senām pavārgrāmatām, mūsu mantojums, ziedkāposts
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
iepērcies droši
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- pavarins iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.