Pa rokai laba un svaiga zivs fileja? Ārā īstais laiks piknikam? Lieliski! Pagatavojat lieliskus un gardus kebabus!
Zivju kebabi
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 900g zivs fileja (store, lasis, forele)
- 2 sīpoli
- 1/2 citrona sula
- 100g sausais baltvīns
- 200g saldais krējums
- 2 olu dzeltenumi
- 1 citrona miziņa
- 30g eļļa
- lauru lapa
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriezt palielos gabalos. Pagatavot marinādi: citorna sulu sajaukt ar eļļu, pievienot lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus. Pārliet ar marinādi zivi un atstāt uz 2-2,5 stundam marinēties. Kad zivs ir gatava, uzdurt zivs gabalus uz koka irbulīšiem vai metāla iesmiem. Zivi cept uz grila apm. 15-20 minūtes, kamēr zivs gatava.
- Mērcei: rīvētu citrona miziņu sajaukt ar olu dzeltenumiem un saldo krējumu. Mērci uzkarsēt un vārīt līdz daudzums samazinās uz trešdaļu. Atdzesēt.
- Pasniegt ar mērci un vārītiem rīsiem.
- Porcijas : 6
- Receptes kategorija : Grilam, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.