Rumāņu ēdienkartē itin pamanāmi ir dažādi
dārzeņi, tomāti, gurķi, baklažāni, burkāni,
kartupeļi un kukurūza. Rumāņu virtuve ir zināma
ar skābajām zupām (čorbas) un arī šie salāti
iezīmē mazliet no rumāņu virtuves īpatnībām.
Ir labi un saprotami arī latviešu vēderiem.
Zivju salāti rumāņu gaumē
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 300g ceptas zivju filejas
- 150g konservētu persiku
- 1 ābols vai persiks
- 1/8l skābā krējuma
- citrona sula
- cukurs
- sinepes
- sāls un baltie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zivju fileju sagriež gabaliņos. Persikus vai ābolu (bez mizas un serdes) sagriež stienīšos. No skāba krējuma un garšvielām pagatavo mērci un iejauc salātos.
- Gatavos salātus pilda groziņos un dekorē ar zaļumiem
- Receptes kategorija : Salāti, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.