Zivju salāti rumāņu gaumē

Rumāņu ēdienkartē itin pamanāmi ir dažādi
dārzeņi, tomāti, gurķi, baklažāni, burkāni,
kartupeļi un kukurūza. Rumāņu virtuve ir zināma
ar skābajām zupām (čorbas) un arī šie salāti
iezīmē mazliet no rumāņu virtuves īpatnībām.
Ir labi un saprotami arī latviešu vēderiem.

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: