Konditoreja

Austrālijas pētnieki apgalvo,ka 100 g šokolādes katru dienu spēj pagarināt cilvēka mūžu pat par 6 gadiem

Biezpiena kūka ar citronu un timiānu

Biezpiena kūka ar citronu un timiānu

5 no 5 60 minūtes

Biezpienu lietot ikdienā mums iesaka visi uztura speciālisti. Biezpienā ir daudz kalcija, kas tik ļoti ir nepieciešams zobiem un kauliem. Atrodams vitamīns A, kas palielina organisma pretestību pret infekcijām un...

Aplūkot recepti

Pirmdienas spēcinošie keksi

5 no 5 40 minūtes

Darba nedēļa jāsāk uz pilnu jaudu! Spēku un izturību jaunajam darba cēlienam piešķirs auzu pārslu un ābolu spēcinošie keksi. Izmēģini šo recepti un nedēļa būs izdevusies!

Aplūkot recepti

Ceturtdienas piedzīvojuma kūciņas ar citrusa garšu

5 no 5 40 minūtes

Pienācis laiks neaizmirstamam garšu ceļojumam. Šajā ceļojumā ir jādodas kopā ar tuviniekiem un draugiem. Vienreizēji gardās citronu pildījuma kūciņas paliks atmiņā vēl ilgi, turklāt, ja apgūsiet to pagatavošanas recepti, garšu...

Aplūkot recepti

Trešdienas ātrā kūka

5 no 5 20 minūtes

Nedēļu laužam uz pusēm un laika līdz nedēļas beigām paliek aizvien mazāk. Tāpēc šodien Dr. Oetker piedāvā vienkārši un ātri pagatavojamas kūkas recepti. Izmēģini to un mēs esam droši -...

Aplūkot recepti

Otrdienas bezglutēna virtuļi

5 no 5 50 minūtes

Jums garšo virtuļi, bet ierasti no tiem atsakāties, jo tos gatavo lielā eļļas daudzumā?! Tad šī recepte ir domāta tieši Jums! Nekādas eļļas! Un iztiksim arī bez glutēna! Pagatavo šos...

Aplūkot recepti

Tomasa kēkss

4.7 no 5 55 minūtes

21. decembrī, svētā Tomasa dienā, tika cepta žāvētu augļu maize. Senāk šādu maizi precību kāri puiši sūtīja savām izredzētajām. Ja meitene pieņēma, tad to varēja uzskatīt par atzīšanos mīlestībā. Izmēģiniet!

Aplūkot recepti

Mūķeņu purkšķi

5 no 5

Kādam bīskapam ikgadējā pārbaudes laikā izrādīja ne tikai pašu klosteri, bet arī klostera virtuvi, jo bīskaps bija liels gardēdis. Kāda jauniņa novice kopā ar daudziem palīgiem tieši gatavojās cept Ziemassvētku...

Aplūkot recepti

Konjaka gredzeni

4.8 no 5

13. decembris ir svētās mocekles Lūcijas diena. Skandināvijā, īpaši Zviedrijā, Lūcijas dienu dēvē par mātes nakti. Lūcija ir gaismas nesēja. Tumšie ziemas vakari, liekas, pastiprināja šīs dienas nozīmīgumu. Tādēl vēl...

Aplūkot recepti

Cepumi “Spekulatius”

4.8 no 5

6. decembris ir Svētā Niklāva diena. Daudz leģendu vēstī par šī svētā brīnumdarbiem. Jau kopš agrīnajiem viduslaikiem svētais Niklāvs tiek godināts kā bērnu draugs un palīgs nebaltās dienās. Viņš tiek...

Aplūkot recepti

Raibā Ziemassvētku maize

5 no 5

Šodien sākās otrā adventes nedēļa - otrā taka, mūsu dienišķā maize. Mieži un kvieši, zemes senākie kultūraugi, par ko liecina arheoloģiskie atradumi un zīmējumi, senajā Ēģiptē bija pazīstami jau pirms...

Aplūkot recepti

Piparkūku pagatavošanas recepte

4.8 no 5

Ziemassvētku naktī, kad gani klajā laukā ieraudzījuši zvaigzni, viņi steigšus devās uz Betlēmi. Aiz prieka par Jēzus bērniņu viņi aizmirsuši savus mīklas plāceņus zemes krāsnī. Tikai atpakaļceļā gani par tiem...

Aplūkot recepti

Ķiršu alus kūka

5 no 5

Šī kūka mums ļoti atgādināja mūsu bērnības dienu plātsmaizes. Ķirši un ķiršu medalus padara šo kūku “pieaugušāku” un elegantāku - šāda kūka lieliski iederēsies gan draugu tusiņā, gan kādā svinīgākā...

Aplūkot recepti

Mazie ābolu kruasāni

5 no 5 40 minūtes

Godīgi sakot šie kruasāni (citi tos sauks par pīrādziņiem) man ļoti garšo, bet pats baidījos tos gatavot. Likās sarežģīti. Taču nekā! Nav tik traki, vajag tikai sākt un viss izdosies....

Aplūkot recepti

Biezpiena cepumi “Zosu kājiņas”

5 no 5 30 gb.

Jā, patiešām, ar šadu nosaukumu bija apveltītas arī konfektes. Taču šajā reizē gatavosim cepumus.

Aplūkot recepti

Rabarberu mafīni

5 no 5 70 minūtes 18 gb.

Rabarbers ir ēdams pavasarī un vasaras sākumā. Tikko laiks kļūst karstāks, tā rabarbers kļūst raupjš un tajā krājas skābeņu skābe, kas ir bīstama veselībai. Ta kā ķeriet īso laimes mirkli:šobrīd...

Aplūkot recepti

Keksiņi ar mellenēm

5 no 5 45 minūtes

100 g melleņu enerģētiskā vērtība ir tikai 46 kilokalorijas. Turklāt, tās ārsti rekomendē redzes uzlabošanai. Bet mēs uzsveram, mellenes ir ļoti gardas ogas un piedāvājam jums izmēģināt šo vienkārši pagatavojamo...

Aplūkot recepti

Rulete ar āboliem

5 no 5 60 minūtes

Aplūkot recepti

Polentas cepumi ar citronu un rozmarīnu

5 no 5

Šī recepte ir draugu ieteikta un droši apgalvot tās izcelsmi mēs nevaram. Taču vienu apgalvot varam droši, pagatavojot šos cepumus vienreiz, jūs tos noteikti pagatavosiet atkārtoti. Lai izdodas!

Aplūkot recepti

Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem

4.8 no 5 40 minūtes

Katrai Omītei ir savas supperreceptes. Šoreiz padalīsimies ar vienu no supperreceptēm, kas iegūta no kādas Omītes recepšu klades. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Aplūkot recepti

Cepumi ar ogu sukādēm

5 no 5 40 minūtes

Šie cepumi priecēs gan lielus, gan mazus. Kraukšķīgi un garšīgi, turklāt cepumiem pievienotās ogas, padara cepumus īpašus un jūsu ģimene lūgs jums tos pagatavot vēl un vēl. Izmēģiniet šo vienkārši...

Aplūkot recepti

Burkānu keksiņi

5 no 5

Burkāns ir vērtīgs produkts, kuru iespējams ērti uzglabāt un izmantot veselības uzlabošanai, izmantojot ēdienos dažādām gaumēm. Šoreiz piedāvājam lielisku keksiņu pagatavošanas recepti.

Aplūkot recepti

Smalkmaizītes ar malto gaļu un sieru

0 no 5 45 minūtes 20 gb.

Gaisīgas un garšīgas maizītes, patiks gan lieliem, gan maziem kārumniekiem. Noteikti izmēģinat šo recepti!

Aplūkot recepti

Rabarberu keksiņi ar svaigā siera krēmu

0 no 5 60 minūtes 12 gb.

Sākotnēji rabarberi izmantoti galvenokārt medicīniskos nolūkos - gremošanas procesu veicināšanai un astmas ārstēšanai, taču to cena bija ļoti augsta, piemēram, Francijā 1500.gados rabarberi maksāja teju trīs reizes dārgāk kā kanēlis.

Aplūkot recepti

Krekeri ar zilo sieru

5 no 5 24 gb.

Šie krekeri priecēs pat visprasīgāko gardēdi, taču ar pagatavošanas niansēm tiks galā pat iesācējs. Vienkārši un garšīgi!

Aplūkot recepti

Lieldienu riekstu kūka ar citronu glazūru

0 no 5

Ar Lieldienām saistāmas daudzas tradīcijas un ticējumi, kas ļauj iegūt labāku veselību, labāku ražu un pārticību, mieru mājās. Taču mēs ieteiksim jums pagatavot šo kūku, to viennozīmīgi atzinīgi novērtēs gan...

Aplūkot recepti

Kēkss ar ingveru, citroniem un sukādēm

5 no 5 80 minūtes

Citroni ir vieni no visplašāk izmantotajiem citrusaugļiem, jo tie lieliski noder, lai bagātinātu garšu - sākot no zivju ēdieniem un dārzeņiem līdz pat dažādiem konditorejas izstrādājumiem. Arī šajā receptē citronam...

Aplūkot recepti

Saldā pīne ar banāniem un šokolādi

0 no 5 75 minūtes

Šis ir viens no konditorejas izstrādājumiem, kura pagatavošana neprasa īpašu pieredzi. Taču garšas ziņā tā neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim.

Aplūkot recepti

Piparkūku keksi

0 no 5 60 minūtes

Tavam svētku galdam piparkūkas šķiet pārāk ierasts risinājums? Pagatavo piparkūku keksus un pārsteidz savus viesus!

Aplūkot recepti

Kafijas-šokolādes kūka ar krējuma krēmu

5 no 5 75 minūtes

Neesiet saldummīlis un jums ne visai garšo kūkas?! Tā iespējams bija līdz šim. Pagatavojiet šo kafijas - šokolādes kūku un izbaudiet garšas virsotnes! Kūkas pagatavošanai būs nepieciešama cepamforma 22cm.

Aplūkot recepti

Riekstu štricele

0 no 5 75 minūtes

Šī štricele lieliski iederēsies uz svētku galda, taču tā ir tik garšīga, ka to nav grēks pagatavot arī ikdienā - kad prasās ko īpaši gardu. Paredzot gatavošanas laiku, neaizmirstiet ierēķināt...

Aplūkot recepti

Bulciņas Cinnabon - leģenda virtuvē

0 no 5

Amerikāņi šīs bulciņas mēdz dēvēt par “narkotiskām”. Mieru, tikai mieru, tam ir tikai viens iemesls - tās ir ļoti gardas un īpaši grūti ir atteikties no vēl vienas. Pamēģiniet!

Aplūkot recepti

Ābolu - kanēļa drupaču kūka

0 no 5 75 minūtes

Ja virtuvē skumst daži āboli un garšvielu plauktā atrodams kanēlis, noteikti pagatavojiet šo kūku!

Aplūkot recepti

Citronu kūka ar Philadelphia sieru

0 no 5

Philadelphia ir viens no pasaulē iecienītākajiem un populārākajiem svaigajiem sieriem. Siera pamatā ir piens, saldais krējums un pārtikas piedevas. Philadelphia ir īpašs ar savu izteikti krēmīgo un maigo garšu. Tam...

Aplūkot recepti

Groziņi ar zefīra krēmu

0 no 5

Vārds “zefīrs” cēlies no grieķu vārda zephyros un apzīmē “vieglu rietumu vēju”. Kārdinoši, vai ne? Tā arī ir. Pagatavojiet šos groziņus un izbaudot to vieglo garšu!

Aplūkot recepti

Svaigu ogu tarte

0 no 5

Ko te vēl piebilst - ogu laiks! Izmantojiet šo lielisko brīdi, lai pagatavotu vienreizējo desertu! Gatavojot šo kūku jums nepieciešama forma 20cm.

Aplūkot recepti

Cepumu-dateļu groziņi ar jogurta pildījumu

0 no 5

Dateles ir bagātas arī ar šķiedrvielām, gan šķīstošajām, gan nešķīstošajām,tajās ir vitamīni, minerālvielas,kā arī vairāk nekā 20 veidu dažādas aminoskābes. Un galvenais, ēdienam dateles piešķir īpašu, saldi - rūgtenu toni.

Aplūkot recepti

Siera standziņas

0 no 5 30 minūtes 20 gb.

Vēlaties iepriecināt mazo gardēdi? Piedāvājiet siera standziņas. Taču ne tikai nogaršot, bet arī pagatavot. Šī recepte patiešām ir vienkārši pagatavojama. Šoreiz ieskatījāmies Artas blogā cikartiski.wordpress.com.

Aplūkot recepti

Kantučini

0 no 5

Kantučini (cantuccini) - mazi cepumiņi, kas izplatīti Toskānā, Itālijā. Pasniedz tos parasti pie vīna vai kafijas tases un ēd mērcējot savā glāzē vai krūzē.

Aplūkot recepti

Smilšu cepumu ziedi ar biezpiena pildījumu

0 no 5 36 gb.

Mūsu recepšu portāla devīze:“Ēdiens var būt ne tikai garšīgs, bet arī skaists”! Apskatot šīs receptes foto, jūs taču tam piekritīsiet?!

Aplūkot recepti

Groziņi ar aveņu kremu

0 no 5 30 minūtes 25 gb.

Avenes satur cukurus, pektīnvielas, organiskās skābes, askorbīnskābi, C vitamīnu, B, P, E, A grupu vitamīnus, karotīnu, bioflavonoīdus, PP vitamīnu, miecvielas, ēterisko eļļu, krāsvielas, minerālvielas (magniju, nātriju, kāliju, kalciju, fosforu, jodu)....

Aplūkot recepti

Cepumi “Valentīndienas avenīte”

5 no 5 36 gb.

Šos cepumus protams drīkst pagatavot arī citās svētku dienās, bet īpaši tomēr tie iederēsies Valentīndienas svinībās.

Aplūkot recepti

Kēkss ar balto šokolādi

0 no 5 80 minūtes

Tāpat ka grāmatas autore, esam pārliecināti, ka šo kēksu mēs Padomju laikos neesam ēduši. Gluži vienkārši tāpēc, ka veikalos to netirgoja. Tomēr slavenajā GOST sistēmā tā receptūra tika aprakstīta. GOST...

Aplūkot recepti

Piparkūku mafīni “Svētvakars”

0 no 5 12 gb.

Tuvojas Ziemassvētki un daudzās mājās tiks ceptas piparkūkas. Taču iespējams, ka soreiz vēlaties savus viesus nedaudz pārsteigt. Piedāvājam šo mafīnu recepti, arī viņi ne tikai labi garšos, bet bagātinās jūsu...

Aplūkot recepti

Saldā rulete mājas gaumē

0 no 5

Katrs gardēdis zin, ar ko atšķiras rulete kura iegādājam veikalos un it-kā tāda pati, bet mājās gatavota. Mājās gatavota, vienmēr būs gardāka. Piedāvājam ļoti vienkāršu recepti.

Aplūkot recepti

Biezpiena kūka ar karamelizētiem mandarīniem

0 no 5

Šo kūku atliek vienu reizīti pagatavot un uzcienāt viesus. Pilnīgi noteikti, visi baudīs, slavēs saimnieci un palūgs recepti, lai to norakstītu un padotu tālāk. Receptes pagatavošanai nepieciešama forma 24cm.

Aplūkot recepti

Ābolu strūdele ar marcipānu

0 no 5

Austrijā pēc tā, kā meitenes cepa strūdeli vērtēja līgavu - vai pietiks pacietības izstiept mīklu strūdelei, lai tā būtu plānāka par cigarešu papīru? Vai paspēs karstu strūdeli izņemt no cepeškrāsns,...

Aplūkot recepti

Vēja kūkas

0 no 5 15 gb.

Šādā vējainā laikā īsti nebija jautājumu, kādu recepti jums piedāvāt. Ja jau visu Eiropu pārņēmis spēcīgs vējš, piedāvājam gardo vēja kūku recepti! Lai labi garšo!

Aplūkot recepti

Saldā maize ar halvu un tumšo šokolādi

0 no 5

Maize, bet kad būsiet to nogaršojuši, gribās to dēvēt par kūku vai torti. Noteikti pagatavojiet! Un varam jau prognozēt - pavisam drīz mājinieki atkal jums palūgs: “Uzcep, lūdzu, to garšīgo...

Aplūkot recepti

Biezpiena plātsmaize Omītes gaumē

0 no 5 16 gb.

Baudot šo plātsmaizi atmiņā ataust bērnībā piedzīvotie saulainie un siltie rīti laukos pie Omītes. Pagatavojiet šo plātsmaizi un nobaudiet daļiņu no bērnības atmiņām!

Aplūkot recepti

Virtuļi Karlsona gaumē

0 no 5 25 gb.

Stokholmā kādā pavisam parastā ielā, pavisam parastā namā dzīvoja kāda pavisam parasta ģimene - Svantesoni… Tā sākās lieliskais stāsts par Karlsonu. Tiem kuriem patīk jautrie Karlsona un bralīša piedzīvojumi, ka...

Aplūkot recepti

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

0 no 5 30 minūtes 20 gb.

Vītināta gaļa ir īstā delikatese tiem, kas vēlas nogaršot ko īpašu. Un arī tās baudišanas veidi aprobežojas tikai ar konkrētā gardēža fantāziju. Šajā receptē vītinātā gaļa ir viena no sastāvdaļām,...

Aplūkot recepti

Cepumi ar mellenēm

0 no 5 15 gb.

Sakiet ka vasaru nevar nogaršot? Var! Pagatavojot šos cepumus vienu reizi, tie kļūs par sezonas topu. Vienkārsi, garšigi un neaizmirstami. Un galvenais, tie garšõ pēc vasaras! 🙂

Aplūkot recepti

Mafīni ar bergamota aromātu

5 no 5 35 minūtes 12 gb.

Par tēju esam rakstījuši diezgan daudz un kurš gan nezin ko ar to iesākt? Protams, dzert! Taču ir tējas ar īpaši izteiktu garšu un aromātu. Šādas tējas lieliski noder arī...

Aplūkot recepti

Sāļie cepumi ar riekstiem un baziliku

5 no 5 30 minūtes 20 gb.

Baziliks jau no seniem laikiem iecienīts un plaši audzēts garšaugs. To izmanto uzturā un ēteriskās eļļas ieguvei pārtikas rūpniecības, parfimērijas un medicīnas vajadzībām. Šajā receptē tieši baziliks piešķir cepumiem īpašo...

Aplūkot recepti

Smilšu mīklas cepumi ar aveņu pildījumu

0 no 5 40 minūtes 12 gb.

Konditorejas izstrādājumu izcelsmes valsts ir miglā tīta. Neviens vēsturnieks nespēj nekļūdīgi norādīt, kurā pasaules malā un kam ienāca prātā sevi iepriecināt ar kādu saldu un paša radītu cepumiņu. Ja vēlaties...

Aplūkot recepti

Smilšu groziņi ar zemenēm

0 no 5 40 minūtes

200g zemeņu satur 16% no dienā nepieciešamās balastvielu devas. Zemenes vislabāk lietot uzturā svaigas. Jāatceras, ka termiski apstrādājot samazināsies C vitamīna daudzums. Zemenes nevajadzētu uzglabāt siltumā un tiešos saules staros,...

Aplūkot recepti

Espresso kūkas

0 no 5 40 minūtes 9 gb.

Senāk turku līgavaiņiem bija jāapsola, ka viņi vienmēr spēs apgādāt savas jaunās sievas ar kafiju. Taču ļoti pat iespējams, ka paliekot populārākai tieši šai receptei, visiem pasaules līgavaiņiem būs jasola...

Aplūkot recepti

Mafīni ar jogurtu

0 no 5 35 minūtes 6 gb.

Nosaukums “mafīni” ir radies no vārda “moofin”, kas nozīmē “mīkstā maize”. Mafīni galveno kārt tiek gatavoti brokastīs. Mafīnu dzimtene ir Anglija. Recepšu grāmatās pirmās mafīnu pagatavošanas receptes atrodamas jau tālajā...

Aplūkot recepti

Šokolādes keksiņi ar jogurtu

0 no 5 60 minūtes 6 gb.

Vēlaties pārsteigt draugus un viesus? Pagatavojiet šos keksiņus un ar šo brīdi jūs uzskatīs par lielisku konditoru. Šo keksiņu recepte noteikti kļūs par vienu no iecienītākajām jūsu virtuvē.

Aplūkot recepti

Pankūku torte ar citronu kurdu

0 no 5 60 minūtes Forma - 24cm

Kurš gan nav cepis pankūkas?! Nu garšojis noteikti ir ikviens. Daudziem pankūkas asociējas ar bērnību, laukiem un brokastīm pie omītes. Taču vai zinājāt, ka no pankūkām var pagatavot torti?

Aplūkot recepti

Ābolu rožmaizītes

0 no 5 50 minūtes

Šīs maizītes burtiski atgādina par mūsu recepšu portāla darbinieku pārliecību - “Ēdiens var būt ne tikai garšīgs, bet arī skaists”! Domājiet tieši tāpat, kā mēs? Pagatavojiet un baudiet!

Aplūkot recepti

Biezpiena virtuļi

0 no 5 30 minūtes 40 gb.

Biezpiena virtuļi, pončiki vai bumbiņas - kā tikai šo kārumu nedēvē. Arī pagatavošanas veidi un receptes vai katrai saimniecei savas. Bet varbūt tieši šis pagatavošanas veids jums ies pie sirds?...

Aplūkot recepti

Maizītes ar Parmezānu un bekonu

0 no 5

Kad vēlaties savus tuvos iepriecināt ar ko garšīgu, pagatavojiet šīs maizītes. Kamēr tās gatavojas, lieliska smarža piepilda visu māju un kad maizītes gatavas, to garša neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim.

Aplūkot recepti

Ķirbju helikopteri

0 no 5 30 minūtes

Vēl viena recepte gardēžiem - estētiem. Šie pīradziņi ne tikai lieliski garšo, bet arī vizuāli bagātinās jūsu maltītes galdu. Bon appetit!

Aplūkot recepti

Krekeri ar avokado un ķiploku mērci

0 no 5 25 minūtes 30-40 gb.

Brīdī, kad bērns saka:”Mammīt,nopērc man cepumus!”, labāk veikalā iegādājieties nevis gatavu produktu, bet gan nepieciešamas sastāvdaļas un kopā ar mazo pagatavojiet šo kārumu mājās. Kopīga ēstgatavošana, turklāt, saliedē ģimeni un...

Aplūkot recepti

Austiņas ar tapenādi un sieru

0 no 5

Lieliska uzkdoda, kas priecēs gan lielus, gan mazus! Turklāt, pagatavojot šīs austiņas, tās vienkārši var paņemt līdz uz pikniku pie dabas krūts!

Aplūkot recepti

Cepumi ar rozmarīnu un medu

0 no 5 Forma 24cm

Rozmarīnam raksturīgā saldi rūgtena garša apvienojumā ar medu sniedz neierastu, bet ļoti interesantu noskaņu.

Aplūkot recepti

Šokolādes cepumi

0 no 5 25 minūtes 24 lieli cepumi

Daudzās ārzemju filmās esmu redzējusi tādus lielus brūnus apaļus cepumus. Diezgan neglītus jāsaka, bet Amerikā tie ir ļoti populāri. Man viņi atgādina vizuāli mūsu pašu auzu pārslu cepumus - arī...

Aplūkot recepti

Mūžīgais augļu-ruma kēks

0 no 5 60 minūtes

Šī kēksa recepte ir no tiem seniem laikiem, kad ledusskapju vēl nebija, bet kaut-kādā veidā cilvēce glabāja pārtikas produktus ilgāku laiku. Daži produkti no ilgas glabāšanas ir kļuvuši vēl garšīgāki....

Aplūkot recepti

Štollen

0 no 5 60 minūtes

Galvenā Ziemassvētku maize daudzās valstīs ir augļu maize. Dažādās variācijas, bet tas katrai tautai parādās Ziemassvētku galdā. Vācija tas ir štollens. Štollens atšķiras ar savu īpašo formu. Es iesaku pagatavot...

Aplūkot recepti

Griķu cepumi ar mandelēm

0 no 5 30 minūtes 12 gb.

Kraukšķīgi, garšīgi un pietam veselīgi griķu un mandeļu cepumi. Pamēģini!

Aplūkot recepti

Auzu pārslu cepumi

0 no 5 60 minūtes

Manā bērnībā tādi cepumi bija ikdienas parādība. Tagad veikalos pārdodas smalkāki saldumi, bet šie viennozīmīgi ir mīļākie, jo ir ar bērnības atmiņām apvīti. Domāju, ka neesmu tāda vienīgā, vai ne?

Aplūkot recepti

Ķiploku cepumiņi ar zaļumiem

0 no 5

Vienkārši pagatavojama uzkoda. Vienīgā šo cepumiņu negatīvā īpašība - tie ļoti ātri apēdās… 🙂

Aplūkot recepti

Smalkmaizītes burciņā

0 no 5

Ko mēs varam iesākt ar tukšu burciņu? Varam tajā krāt santīmus, varam izmantot kā ēzelītis Ī-ā tukšo medus podu, bet varam arī gatavot! Jā, tukša burciņa var kalpot kā lielisks...

Aplūkot recepti

Cepumi ar sieru un mandelēm

0 no 5 30 gb.

Šī recepte ir ievērības cienīga ne tikai tāpēc, ka cepumi patiesi izdodas lieliski. Bet pati mīkla ledusskapī droši var glabāties nedēļu. Ja paredzams lielāks pasākums, sagatavojot mīklu iepriekš, jūs ietaupīsiet...

Aplūkot recepti

Maizīte ar karamelizētiem āboliem

0 no 5 40 minūtes

Šī recepte atceļoja no Francijas reģiona Langedokas (Languedoc). Nobaudot kļūst skaidrs, garšos arī mums - ziemeļniekiem un daudzas saimnieces ābolu sezonā to gatavos itin bieži.

Aplūkot recepti

Siera radziņi

0 no 5

Šī ir sena un pārbaudīta recepte. Šajā receptē ir ļoti būtiska pagatavošanas secība. Ja to mainīt, rezultāts krietni atšķirsies no iecerētā!

Aplūkot recepti

Slinkās pilsētnieces siermaizītes

0 no 5

Nu nevar visi būt čakli un izdarīgi. Šo recepti var variēt un dažādot katru gatavošanas reizi. Šoreiz šāda versija.

Aplūkot recepti

Šokolādes-biezpiena mafīni

0 no 5

Kēksi manā izpratnē ir vairāk tādi sausi, drupačaini, ar rozīnēm. Šie atkal ir tādi… mitrāki)))) Man bērnībā bija ļoti mīļa grāmata par ēzelīti Mafīnu. Viņam piestāvētu šādi mafīni))))

Aplūkot recepti

Medus kēkss

5 no 5

Tīri teorētiski iespējams, ka Vinnijam Pūkam tieši šis medus kēkss bija iecienītākais no visiem keksiem. Ieprieciniet savus Vinnijus arī jūs!

Aplūkot recepti

Vaniļas cepumiņi

5 no 5

Vācijā iecienīts Ziemassvētku kārums, bet kāpēc nepagatavot šādu gardumu ikdienā?

Aplūkot recepti