Pīrāgi un pīrādziņi

Lai ēstu labu ēdienu, sudraba dakšiņa nav vajadzīga

Kumosiņi ar malto gaļu un dārzeņiem

Kumosiņi ar malto gaļu un dārzeņiem

5 no 5 60 minūtes

Šī vienkārši pagatavojamā, bet ļoti gardā uzkoda iederēsies gan uz ikdienas, gan svinību galda. Izmēģinot šo recepti,noteikti padalaties ar draugiem!

Aplūkot recepti

Biezpiena kūka ar citronu un timiānu

Biezpiena kūka ar citronu un timiānu

5 no 5 60 minūtes

Biezpienu lietot ikdienā mums iesaka visi uztura speciālisti. Biezpienā ir daudz kalcija, kas tik ļoti ir nepieciešams zobiem un kauliem. Atrodams vitamīns A, kas palielina organisma pretestību pret infekcijām un...

Aplūkot recepti

Pavasara pīrāgs ar sieru un paipalu olām

Pavasara pīrāgs ar sieru un paipalu olām

5 no 5 50 minūtes

Vai pavasarim ir garša?! Daudzi atbildēs, ka tas garšo pēc kļavu un bērzu sulām. Iespējams pēc lakšiem. Taču mēs piedāvājam nogaršot šo maigo un trauslo pīrāgu. Izmēģinot šo recepti, jūs...

Aplūkot recepti

Strūdele ar kūpinātu vistu un puraviem

Strūdele ar kūpinātu vistu un puraviem

5 no 5 60 minūtes

Garšo kūpināta vistiņa? 🙂 Mmm. Mums arī! Un šoreiz vēlamies padalīties ar kādu jauku un vienkārši pagatavojamu strūdeles recepti. Tā neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim!

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar kartupeļiem un sieru

Pīrādziņi ar kartupeļiem un sieru

5 no 5 90 minūtes

Šie pīrādziņi ir lieliska uzkoda jebkura mēroga svinībās. Tie ir baudāmi gan tikko izņemti no krāsns, gan arī auksti tie nezaudzē savas garšu īpašības!

Aplūkot recepti

Brokastu maize ar sieru

5 no 5 90 minūtes

Esat pelnījuši iepriecināt sevi un savus mīļos. Šo recepti varat pamainīt atbilstoši jūsu noskaņojumam un pieejamiem produktiem. Mēs šoreiz piedāvājam brokastu sāļo versiju - ar sieru un zaļumiem. Mīksta un...

Aplūkot recepti

Cāļa sardeles mīklas kažokos

5 no 5 35 minūtes

Līdz šim sardeles varēja uzskatīt par vienkāršu ēdienu, taču ar šo brīdi viss ir mainījies! Ieceļam sardeles delikatešu kārtā. Izmēģiniet šo recepti un šaubas gaisīs… 🙂

Aplūkot recepti

Svētdienas ģimenes kūka

5 no 5 150 minūtes

Svētdienas ģimenes kūka. Diena, kura radīta, lai ar saviem mīļajiem izbaudītu kopā būšanas priekus un nesteidzoties pagatavotu šo neaizmirstamo šokolādes krēma kūku. Bet ja jums ir iespēja šo kūku gatavot...

Aplūkot recepti

Tūtiņas ar cāļa girosu un sieru

5 no 5 45 minūtes

Dažreiz apskatoties uz lietām no jauna var atklāt daudz interesanta. Teorētiski, nekā jauna jau nav - mīkla, gaļa, siers, tomātu mērce….pica kā pica… Bet nevajag steigties! Kūpināts giross, ananāss, divi...

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar pārsteigumu

5 no 5 80 minūtes

Ziemassvētku rītā visi darbi tumsā jāpadara. Tad turpmāk visi darbi labi veiksies. Kad gaisma lekusi jācep pīrāgi. Saimniece kādā pīrāgā iecep pupiņu, kas to pīrāgu dabūn, tam veiksme visu gadu...

Aplūkot recepti

Raibā Ziemassvētku maize

5 no 5

Šodien sākās otrā adventes nedēļa - otrā taka, mūsu dienišķā maize. Mieži un kvieši, zemes senākie kultūraugi, par ko liecina arheoloģiskie atradumi un zīmējumi, senajā Ēģiptē bija pazīstami jau pirms...

Aplūkot recepti

Tarte ar kartupeļiem un sieru

5 no 5

Iespējams, ka kartupelis ir senākais dārzenis kas zināms cilvēcei. Taču tikpat labi pirmā produkta titulu varam dot piena produktiem, piemēram, sieram. Lai par šo tēmu strīdās vēsturnieki. Mēs timēr pagatavosim...

Aplūkot recepti

Tatīns ar kartupeļiem un vītinātu gaļu

5 no 5 60 minūtes Forma 20cm

Tarte tatin, jeb apgāztās kūkas mēdz būt ne tikai saldas. Šajā gadījumā piedāvājam Tarte tatin ar kartupeļiem un vītinātu gaļu. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Aplūkot recepti

Plānais pīrāgs ar vistu pannā

5 no 5 30 minūtes

Grieķijas virtuve ir viena no populārākajām virtuvēm pasaulē. Tā ir īsta zemnieku, zvejnieku un vienkāršo cilvēku virtuve, kuras pamatā ir visiem pieejamas, veselīgas izejvielas. Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi. Izmēģiniet...

Aplūkot recepti

Vecmāmiņas ābolu kūka

5 no 5

Šī ir viena no tām receptēm, kuras tiek nodotas no paaudzes paaudzē. Interesanti, kura bija pirmā vecmāmiņa, kas radīja šīs kūkas recepti?! Receptes pagatavošanai nepieciešama forma 22cm.

Aplūkot recepti

Pīrāgs ar vistas gaļu

5 no 5 50 minūtes

Vistas gaļa ir lieliski piemērota diētai, jo tajā ir pat līdz 10 reizes mazāk tauku nekā citās gaļas. Vistas gaļa satur līdz 25 % vairāk olbaltumvielu nekā jebkura cita gaļa....

Aplūkot recepti

Baltais pīrāgs ar vistu un gailenēm

5 no 5 45 minūtes

Gailenes satur А, В1, В2, РР vitamīnus, mikroelementus cinku un varu. Turklāt, tās ir garšīgas un ja pagatavosiet šo recepti, gailenes viennozīmīgi kļūs par jūsu iecienītākajām sēnēm. Lai labi garšo!

Aplūkot recepti

Vasaras pīrāgs ar sieru un tomātiem

5 no 5 30 minūtes

Tuvojas ballīte? Šoreiz ierosinam iztikt bez tradicionālās kūkas, bet iepriecināt svinību viesus ar īpaši gardu sāļo pīrāgu. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo recepti arī jūs!

Aplūkot recepti

Cīsiņi mīklā ar alus mērci

5 no 5

Augstvērtīgs alus ir izmantojams ne tikai kā dzēriens, bet arī kā receptes sastāvdaļa. Gatavojot šo recepti, rekomendējam izmantot “Latgales alus” produkciju.

Aplūkot recepti

Kareivīgie pīrādziņi

5 no 5

Nosaukums šiem pīrādziņiem esot radies no tā, ka gatavi tie esot ļoti garšīgi un Pipars tiem ir burtiski uzbrucis…Varam tikai minēt, kurš uzvarēja?!

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar sinepēm

5 no 5 40 minūtes

Šo recepti piedāvā mūsu mazais draugs un kulināro tradīciju turpinātājs. Bet ne mirkli nešaubieties, izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo recepti un pārliecinaties - viss ģeniālais ir vienkāršs!

Aplūkot recepti

Cāļa kebabi mīklā

5 no 5 60 minūtes

Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas “Cāļa gaļas ēdieni”. Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību “White Book”. Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Aplūkot recepti

Pusdienu pīrāgi ar desu un ceptu olu

4.5 no 5

Nezinat ko pagatavot pusdienās? Izmēģiniet šo recepti un mēs esam droši, ka ik pa laikam jūsu virtuvē tiks veidoti īpašie pīrāgi. Lai labi garšo!

Aplūkot recepti

Kukurūzas pīrāgs ar lociņiem

5 no 5 60 minūtes Forma 22-24cm

No kukurūzas indiāņi mala miltus, no gatavām kukurūzas sēklām gatavoja alkoholiskos dzērienus, no tām, kas vēl nebija nogatavojušās spieda eļļu, bet mēs šoreiz gatavosim pīrāgu.

Aplūkot recepti

Pīrāgs Valentīndienai - “Tikai tev”

0 no 5 45 minūtes

Ir teiciens: “Mīlestība iet caur vēderu”. Mēs šim teicienam daļēji piekrītam, jo skaists un garšīgs ēdiens viennozīmīgi ir bauda!

Aplūkot recepti

Pīrāgs ar bietēm un kazas sieru

5 no 5 45 minūtes

Svaigie un pusmīkstie kazas sieri piemēroti gatavošanai uz grila, kausēšanai, pusmīkstie sieri der arī salātiem. Taču šoreiz gatavosim pīrāgu! Gatavojot šo recepti jārēķinās ar laiku mīklas uzrūgšanai.

Aplūkot recepti

Pīrāgs ar Camembert sieru un bumbieriem

5 no 5 30 minūtes

Ja laikā kad virtuvē saimniekoja mūsu vecmāmiņas pīrāgus cepa ar gaļu,kāpostiem un citiem tradicionāliem un ierastiem pildījumiem, tad šodien pīrāgu sastāvdaļas ierobežo vien cepēja fantāzija. Bet nekas. garšīgi! 🙂 Receptes...

Aplūkot recepti

Strūdele ar šķiņķi un sieru

5 no 5

Tikko tiek minēta strūdele daudziem rodas asocoācijas ar Austriju vai Vīni. Taču par strūdeles izcelsmes vietu vēsturnieki izsaka dažādas versijas un lai viņi turpina meklēt. Mēs, tikmēr, pagatavosim strūdeli ar...

Aplūkot recepti

Pīrāgs ar šķiņķi, lokiem un biezpienu

0 no 5

Mieru, tikai mieru. Visas sastāvdaļas lieliski sader kopā, tās papildina viena otru. Iespējams tās nav baudītas pīrāgā, bet tagad pamēģiniet. Pīrāgs garšo lieliski!

Aplūkot recepti

Kāpostu pīrāgs no mammas klades

0 no 5

Receptes nosaukumā izteikts gandrīz viss. Vēl tikai atliek piebilst - šis pīrāgs priecēja arī to cilvēku vēderus, kuriem kāposti nešķiet tas labākais pildījums. Pēc nogaršošanas viņi domas mainīja!

Aplūkot recepti

Biezpiena plātsmaize Omītes gaumē

0 no 5 16 gb.

Baudot šo plātsmaizi atmiņā ataust bērnībā piedzīvotie saulainie un siltie rīti laukos pie Omītes. Pagatavojiet šo plātsmaizi un nobaudiet daļiņu no bērnības atmiņām!

Aplūkot recepti

Fokača ar gailenēm

5 no 5

Fokačas (focaccia) dzimtene ir Itālija. Tā dēvē mājās ceptu plāceni, kas gatavots no neraudzētās mīklas, ieziestas ar olīveļļu. Tās nosaukums cēlies no latīņu vārda - focus (uguns,pavards). Senos laikos fokača...

Aplūkot recepti

Maizes sacepums ar zemenēm

0 no 5 60 minūtes Forma 24cm

Ja izveidojusies situācija, ka iegādātā maize sakaltusi un to neesiet uzspējuši apēst, pārvērtiet to lieliskā pīrāgā. Iespējams, daudzi to dēvēs par kūku. Šo gardumu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis! Izmēģiniet!

Aplūkot recepti

Mazkaloriju pīrāgi ar vistas gaļu

5 no 5 45 minūtes 6 gb.

Galvenais, ievērojot diētu, nenorauties un neapēst neko lieku. Bieži vien cilvēki, kuri seko līdzi sava ķermaņa svaram, ir spiesti atteikties no pīrāgiem. Taču šis nav tas gadījums! Šo pīrāgu pamatā...

Aplūkot recepti

Pīrāgs no filo mīklas ar brieža sirdi

0 no 5

Ņemot vērā to, ka briežu gaļas iegūšanas apjomi ir daudz mazāki, nekā cūkas un vistas gaļai, tajā netiek izmantoti masu produktiem tik raksturīgās ģenētiskās uztuvielas un uztura bagātinātāji, līdz ar...

Aplūkot recepti

Diētiskais pīrāgs “Bez nosaukuma”

0 no 5 60 minūtes Forma 24cm

Radušies pāris jautājumi? Kāpēc diētiskais? Nu ļoti vienkārši! Izlasiet sastāvdaļas un ja šobrīd cenšaties atbrīvoties no liekajiem kg, šo var baudīt droši! Kāpēc “bez nosaukuma”? Tā reizēm gadās…

Aplūkot recepti

Kifle ar sieru

0 no 5

Kifle - tā tiek dēvēti tradicionālie Dienvidslāvu radziņi. Ir kas kopīgs ar mūsu siera pīrādziņiem, tomēr ļoti būtiskas ir pagatavošanas nianses, esiet verīgi un baudiet!

Aplūkot recepti

Ābolu pīrāgs ar aso sieru

0 no 5 50 minūtes

Klāt rudens un arī ēšanas paradumos tas ievieš zināmas korekcijas.Aizvien biežāk izvēlamies karstus un pikantus ēdienus. Ja vēlaties sevi palutināt ar īsti rudenīgu ēdienu, noteikti pagatavojiet šo pīrāgu.

Aplūkot recepti

Cīsiņi mīklā “Caterpillar”

0 no 5 40 minūtes 10-12 gb.

Katram zināms cik ļoti no svara ir ēdiena vizuālais noformējums. Īpaši, ja tas domāts bērnam! No šādas maizītes, kas rada nepārprotamas asociācijas ar multeņu varoni kāpuriņu, mazais neatteiksies.

Aplūkot recepti

Maize “Fisarmonica”

0 no 5 180 minūtes Forma 10x28cm

Konkrēti šī recepte ir radīta speciāli kādam Itāļu kulinārijas šovam, ar šo recepti šovā piedalījās Natalia Cattelani.Šīs maizes nosaukums tulkojas kā ermoņikas. Mēs izmēģinājām un iesakām arī jums!

Aplūkot recepti

Dārzeņu kēkss

0 no 5

Šobrīd ir īstais laiks gatavot dažādus ēdienus no dārzeņiem, dažādi suatējumi un zupas jau pagatavotas? Pagatavojiet dārzeņu kēksu!

Aplūkot recepti

Ķirbju helikopteri

0 no 5 30 minūtes

Vēl viena recepte gardēžiem - estētiem. Šie pīradziņi ne tikai lieliski garšo, bet arī vizuāli bagātinās jūsu maltītes galdu. Bon appetit!

Aplūkot recepti

Kārtainie maisiņi ar vistu un gailenēm

5 no 5

Šoreiz kārtaino maisiņu pildījumam izvēlējāmies vistas gaļu un gailenes. Par vistu laikam jau viss skaidrs, bet par gailenēm?! Vai zināji, ka parastā gailene (latīņu: Cantharellus cibarius) satur līdz 6,7 mg...

Aplūkot recepti

Pīrāgs “Krupis aliņā”

0 no 5

Vienkāršs, silts, labs mājas ēdiens - desiņas mīklā, ko angļi mīļi dēvē par “krupi aliņā”. Šo ēdienu mēs noskatījam no pasaulslavenā pavāra Džeimija Olivera. Kā viņš apgalvo, šis ir tas...

Aplūkot recepti

Galisijas pīrāgs ar astoņkāji

5 no 5 90 minūtes Forma 28cm

Galisija ir autonoms apgabals un vēsturisks novads Spānijas ziemeļrietumos. Tas ir viens no septiņpadsmit autonomajiem apgabaliem, kā arī viens no astoņiem, kuriem piešķirts nācijas nosaukums. Galisijas galvaspilsēta ir Santjago de...

Aplūkot recepti

Siera pīrāgs ar lavašu

0 no 5 40 minūtes

Nu jau arī mūsu platuma grādos ar lavašu īpaši nav jāiepazīstina. Ko tikai mūsu saimnieces ar to nedara - gatavo dažādas sāļas un saldas uzkodas, bagātina to ar dažadiem pildījumiem....

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar kāpostiem un desiņām

0 no 5 40 minūtes 25gb

Recepte no mammas pierakstu klades. Kādreiz dēvēta kā “hruščova” mikla. Teikšu - ir vērts nogaršot.

Aplūkot recepti

Fokača Genuēzes gaumē

0 no 5 30 minūtes Forma 24x32cm

Īsta fokača no Genuēzes (Focaccia genovese) - pēc šīs receptes cep fokaču jau vairākus gadu simtus Genuēzes maiznieki. Pēc šīs receptes fokača sanāk mīksta, ar mīkstu, bet kraukšķīgu garoziņu.

Aplūkot recepti

Fokača ar ķiplokiem

0 no 5 90 minūtes

Fokačas pagatavošanas dažādība ir satriecoša. Minēt vienu tradicionālu Fokačas pagatavošanas recepti nav iespējams - tai patiesi ir milzum daudz pagatavošanas recepšu.

Aplūkot recepti

Lieldienu pīrāgs ar olām

0 no 5 90 minūtes Forma 20cm

Pīrāgs ar spinātiem torta pasqualina - tipisks Lieldienu pīrāgs no Genujas. Sen-senos laikos pīrāgu taisīja ar 33 slāņiem - pēc Jēzus Kristus gadu skaita. Tagad gan process vairs nav tik...

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar zivs pildījumu pēc Tunisijas motīviem

5 no 5 50 minūtes

Pīrādziņi pēc Tunisijas virtuves motīviem. Šos pīrādziņus Tunisijā sauc par brikiem. Mīklu gatavo no ļoti smalkas mannas, ilgi un kārtīgi izmīca un tad plāni-plāni izrullē un beigās fritē. Šo dīvaino...

Aplūkot recepti

Pīrādziņi - rassoļņiki

0 no 5 60 minūtes 50 gb.

Noteikti iesakām pamēģināt! Darba nav daudz. Ar mīklu tiks galā pat iesācējs, viegli rullējās ļoti plānā kārtā. Tiem, kam nepadodas rauga mīkla vai šķiet ļoti sarežģīta, šī ir īstā! Ja...

Aplūkot recepti

Fokača ar vīnogām un salami

0 no 5 120 minūtes 2 vidēja izmēra fokačas

Fokačas (focaccia) dzimtene ir Itālija. Tā sauc mājās ceptu plāceni, kas gatavots no neraudzētās mīklas, kas ieziesta ar olīveļļu. Tās nosaukums cēlies no latīņu vārda focus (pavards, uguns). Senos laikos...

Aplūkot recepti

Čebureki

0 no 5 90 minūtes 13gb.

Labi čebureki izdosies tikai tad, ja strikti ievērosiet recepti. Pareizi gatavoti čebureki nav trekni, jo tie neuzsūc taukus, un nededzina kuņģi.

Aplūkot recepti

Rauga mīklas zivju pīrādziņi

0 no 5 90 minūtes

Bērnības nostaļģijas māktie var izmēģināt rauga mīklas pīrādziņus ar zivju pildījumu. Vienkārši un garšīgi.

Aplūkot recepti

Belašs tradicionālais

0 no 5 90 minūtes 12 gb.

Slavenais anekdošu varonis belašs, ko padomju laika ieskrietuvēs varēja nopirkt par 22 kapeikām, patiesībā ir garda un sātīga uzkoda.

Aplūkot recepti

Rauga mīklas pīrādziņi ar lokiem un olu

0 no 5 90 minūtes 20-25gb.

Rauga mīklas pīrādziņi ar olas un loku pildījumu ir klasisks padomju laika ātrās ēdināšanas šedevrs. ar šodien veikalos nopērkamajiem produktiem tie garšo nedaudz citādi, bet tā laika pēcgarša tomēr jūtama....

Aplūkot recepti

Cūciņas mīklas sedziņā

0 no 5 15 minūtes

Angliski runājošajās zemēs šis ēdiens ko mēs pazīstam kā “cīsiņš mīklā” saucas “pigs in blanket”. Mīļi! Tāpēc arī mēs šoreiz šo bērnu iemīļoto uzkodu nosaucām par “cūciņām sedziņā”.

Aplūkot recepti

Plāceņi ar salami

0 no 5 45 minūtes

Recepte brīvdienu brokastīm vai vakariņām, kad nekur nav jāsteidzas un gribas ko garšīgu. Īpaši interesantu noti piedod kūpināts siers, ar ko pārkaisam plāceņus pa virsu.

Aplūkot recepti

Plāceņi ar zaļo lociņu pesto

0 no 5 45 minūtes

Loti interesanta recepte, kas atgādina par vasaras siltām dienām arī ziemā. Pesto var izmantot arī tradicionālu, ar baziliku - tad mīklai labāk pievienot ne piparmētras, bet baziliku.

Aplūkot recepti

Sēņu empanadas

0 no 5 60 minūtes

Spāņu empanadas ir pazīstamas ne tikai Galūsijā, kur ir viņu dzimtene, bet arī visā pasaulē. Interesanti viņi ir ar to, ka mīkla ļoti labi tur formu un no tās var...

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar pesto un speķi

0 no 5 30 minūtes

Latviešiem pīrāgi ir kā tāds svinīguma apliecinošs elements. It īpaši laukos - kā kāds svinīgs pasākums, tā tiek kurināta plīts un cepti pīrāgi. Šī ir vēl viena fantastiski gardu pīrāgu...

Aplūkot recepti

Hadsones jēra gaļas pīrāgs

0 no 5

Gandrīz katrs ir lasījis Artura Konana Doila romānu par lielisko detektīvu Šerloku Holmsu un viņa draugu doktoru Vatsonu. Nu, vismaz, filmu redzējis ir! Un, protams, atceramies Holmsa dzīvoklīša pļāpīgo saimnieci...

Aplūkot recepti

Galete ar āboliem un sipoliem

0 no 5

Šādā veidā var pagatavot galetes arī ar citu pildījumu un tādas ir ļoti ērti paņemt līdz rudens piknikā. Ķeram vel pēdējos siltos saules starus!

Aplūkot recepti

Siera radziņi

0 no 5

Šī ir sena un pārbaudīta recepte. Šajā receptē ir ļoti būtiska pagatavošanas secība. Ja to mainīt, rezultāts krietni atšķirsies no iecerētā!

Aplūkot recepti

Opīša pīrādziņi

0 no 5

Pīrāgi. Tie tiek cepti vai visos nozīmīgos svētkos. Ziemassvētki, Līgo, lielajās ģimeņu jubilejās. Arī pīrāgu receptes katrai saimniecei sava un pat vairākas. Esam pieraduši pie vārdu salikuma “Omes pīrāgi”. Bet...

Aplūkot recepti

Dārzeņu kūka ar alu

0 no 5

Šis nav pīrāgs, bet kūka! Nu citas atkāpes pieļaujamas, alus drīkst būt arī cits. Mēs tikai rekomendējam Valmiermuižas alu, jo tā garšu buķete mums šķita īpaši piemērota šai receptei.

Aplūkot recepti

Pīrādziņi ar kūpinātām reņģēm

5 no 5

No Padomju laikiem Latvija plašajā pasaulē un Krievijā jo īpaši asociējas ar kūpinātām reņģēm. Un tas ir jauki, jo šī mazā kūpinātā zivtiņa patiesi ir ļoti garda un izmantošanas iespējas...

Aplūkot recepti

Kišs ar malto gaļu un zaļām pupiņām

0 no 5

Diezgan vienkārša recepte un neprasa lielas piepūles. Derēs arī tiem, kas ievēro slaido līniju

Aplūkot recepti

Pīrādziņi Sousage rolls

0 no 5

Tie nav cīsiņi mīklā, kā varētu domāt izlasot nosaukumu. Tās ir uzkodas. Tradicionāls Britu ēdiens, bez tiem neiztiek nevieni svētki.

Aplūkot recepti

Kartupeļu - siera strūdele

0 no 5

Šī recepte nāk no ziemeļu-austrumu Itālijas. Uz šī reģiona virtuvi ļoti lielu ietekmi atstāja Austrija un arī šajā Itālijas reģionā daudz cep strūdeles. Bet atšķirībā no Austrijas, strūdeles šeit taisa...

Aplūkot recepti

Biezpiena pīrādziņi

0 no 5

Ļoti vienkārši un ātri pagatavojami pīrādziņi. Man viņi šķiet tādi tipiski mājās pīrādziņi un atgādina biezpiena plācenīšus ar pildījumu. Protams, ir iespēja šo pašu recepti variēt un pagatavot arī saldos...

Aplūkot recepti

Krostoi

0 no 5

Krostoi - tie ir tradicionāli itāļu pīrādziņi, ko gatavo ar dažādiem pildījumiem tikai karnevāla nedēļas laikā. Nosaukums ir cēlies no vārda “krosta”, kas nozīmē “kraukšķīga garoziņa”. Tagad dažos Itālijas reģionos...

Aplūkot recepti

Buljona pīrādziņi

0 no 5

Šos pīrādziņus es atceros vēl no padomju laikiem. Toreiz bija pieņemts mielastu lielās viesībās sākt ar buljonu un pīrādziņu. Un te bija “divi vienā” - vārot gaļu pīrādziņiem sanāca gards...

Aplūkot recepti