Restorāni mākoņos

Nobu, Gī Martins, “Puškins” - zvaigžņotu restorānu un šefpavāru vārdi ik pa brīdim pavīd ziņās par aviokompānijām. Ir kompānijas kuru ēdienkarte tiek pārdomāta tik pat nopietni, cik lidojumu maršruti un pacelšanās, nolaišanās laiki. Avio biļešu meklētāja Aviasales.ru darboņi izvēlējušies 7 aviokompānijas, kur patiešām labi baro. Un mēs vienkārši nedrīkstam šo informāciju noklusēt!

Qatar Airways

Aviokompānijas ēdienkarte atkarīga no virziena. Piemēram, japāņu reisu biznesa klasē jums piedāvās pēc izvēles nevis “zivi vai gaļu”, bet suši un fuagra. Starp citu, setus saplānojis pats Nobu Macuhisa.

Singapore Airlines

Pasažieriem, kas dodas ceļā ar Singapore Airlines, nāksies izdarīt vēl grūtāku izvēli. 24 stundas pirms došanās ceļā jāizšķirsta Book the Cook un jāizvēlas pamatēdienu. Kopā to ir apmēram 60 dažādi varianti, izstrādāti speciāli aviokompānijai.

Emirates

Par to, kā baro savus pasažierus Emirates nav vērts pat runāt. Toties bārs A380 gan ir uzmanības cienīgs. Šeit jums sajauks garšīgo Cosmopolitan (Recepte), ēdienkartē ir atrodams 15-gadīgs Single Malt (viskijs) un pieklājīga vīnu izvēle.

Lufthansa

Salāti no dandženejas krabja un avokado ar lemongrasa mērci - skan kā dziesma, taču īstenībā tas ir tikai viens no daudzajiem ēdieniem no Mandarin Oriental pavāriem, kuri arī saimnieko Lufthansas virtuvē.
Трансаэро

Par Трансаэро ēdienkarti atbild restorāns “Puškins”. Ja jūs ceļojat Imperial klases salonā, tad varat cerēt uz franču smalkmaizītēm ar mājas ievārījumu, pankūkām ar kamčatkas laša ikriem, un tas ir tikai brokastīs!

Etihad

Nekādu zvaigžņotu pavāru aviokompānijai nav, taču ēdināšanai uz borta seko speciāls Food and Beverage Manager. Viņš satiek viesus priekšautā un pavāru cepurē un kontrolē vienu no 20 dažādiem setiem un protams to pasniegšanu.

Air France

Par ēdināšanu uz Air France laineru borta atbild Tibo Ružeri. Biznesa klases ēdienkartē ir tādas franču virtuves delikateses kā marinēta pīle, zirņu-mandeļu pīrāgs, garneles ar šampinjoniem, kartupeļi apelsīnu mērcē, un, visbeidzot, pīles fileja ar kastaņiem un upenēm. Protams, pie katra ēdiena tiek pasniegts atbilstošs vīns, kuru speciāli gardēžiem izvēlas 2000. gada pasaules labākais someljē
Avots:www.aviasales.ru.Publicitātes foto.

Pagaidām nav komentāru.

Komentēt