Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
piektdiena, 12. aprīlis
По-Русски
Imanta

Imanta

Foto Video

"Viņas pēkšņā aiziešana ir prātam neaptverama,"- kolēģi dalās atmiņās par Lilitu Ozoliņu

"Viņas pēkšņā aiziešana ir prātam neaptverama,"- kolēģi dalās atmiņās par Lilitu Ozoliņu
2023. gada 26. jūnijā
Foto

"Esmu pārsteigts, ka mani aicina!" - Rūdolfam Plēpim darba pilnas rokas

"Esmu pārsteigts, ka mani aicina!" - Rūdolfam Plēpim darba pilnas rokas
2023. gada 22. jūnijā

FOTO: "Ziedonis. Lācis. Vīrieši" jeb Kaupers, Keišs, Skrastiņš un citi priecē publiku Dzintaros

FOTO: "Ziedonis. Lācis. Vīrieši" jeb Kaupers, Keišs, Skrastiņš un citi priecē publiku Dzintaros
2023. gada 19. jūnijā

FOTO: Dzintaru koncertzālē tautu ar koncertu "Es tevi redzu" sajūsmina Intars Busulis un "Abonementa orķestris"

FOTO: Dzintaru koncertzālē tautu ar koncertu "Es tevi redzu" sajūsmina Intars Busulis un "Abonementa orķestris"
2023. gada 19. jūnijā
Foto

Dziedāšana, dejošana un pat kino - Rīga dažādos pasākumos aicina ielīgot svētkus

Rīga saposusies svētkiem, un ar plašu ielīgošanas pasākumu programmu ikviens galvaspilsētas iedzīvotājs līdz 22. jūnijam dažādās Rīgas apkaimēs ir aicināts baudīt svētku gaisotni ar tradicionālām dziesmām un dejām, vainagu pīšanu un brīvdabas kino vērošanu, vēsta RĪgas dome.

Dziedāšana, dejošana un pat kino - Rīga dažādos pasākumos aicina ielīgot svētkus
2023. gada 16. jūnijā

FOTO: Rīga izziņo galvenos svētku pasākumus pilsētā šajā vasarā

FOTO: Rīga izziņo galvenos svētku pasākumus pilsētā šajā vasarā
2023. gada 13. jūnijā
Foto

Ēriks Hānbergs teic, ka viņš ir nevis 90 gadu vecs, bet gan vērts

Ēriks Hānbergs teic, ka viņš ir nevis 90 gadu vecs, bet gan vērts
2023. gada 10. jūnijā
Foto

Aktrises Lilitas Ozoliņas piemiņai bez maksas skatāmas deviņas filmas 1

Aktrises Lilitas Ozoliņas piemiņai bez maksas skatāmas deviņas filmas
2023. gada 9. jūnijā

Dižgaru iesvētības: Juris Vaivods un Edgars Vītols atklāj, līdz cikiem varēs ballēties Sadziedāšanās naktī

Dižgaru iesvētības: Juris Vaivods un Edgars Vītols atklāj, līdz cikiem varēs ballēties Sadziedāšanās naktī
2023. gada 9. jūnijā
Foto 2 Video

FOTO: publikas ovācijās atgriežas Latvijas mūzikas leģenda "Zodiaks"

FOTO: publikas ovācijās atgriežas Latvijas mūzikas leģenda "Zodiaks"
2023. gada 5. jūnijā

"Rīgas ūdens" atklāj galveno problēmu: jāatjauno esošā infrastruktūra

"Rīgas ūdens" atklāj galveno problēmu: jāatjauno esošā infrastruktūra
2023. gada 2. jūnijā
2 Video

Man tie bija skaistākie gadi... Maija Lūsēna par dzīves puniem un atgriešanos uz skatuves

Man tie bija skaistākie gadi... Maija Lūsēna par dzīves puniem un atgriešanos uz skatuves
2023. gada 2. jūnijā

FOTO: cilvēki atvadās no mūžībā aizsauktās LTV režisores Gunas Balodes

FOTO: cilvēki atvadās no mūžībā aizsauktās LTV režisores Gunas Balodes
2023. gada 30. maijā

Teātra pirmizrādi Valmierā nosvin, dāvinot režisoram Regnāram Vaivaram atkritumu maisu

Teātra pirmizrādi Valmierā nosvin, dāvinot režisoram Regnāram Vaivaram atkritumu maisu
2023. gada 30. maijā