Saeima atbalsta 200 eiro pabalsta piešķiršanu pensionāriem un personām ar invaliditāti 3 Saeima atbalsta 200 eiro pabalsta piešķiršanu pensionāriem un personām ar invaliditāti 2021. gada 11. martā
Video Zakatistovs: EK nesaprot, kurā attīstības posmā Latvija atrodas 2 Zakatistovs: EK nesaprot, kurā attīstības posmā Latvija atrodas 2021. gada 11. martā
Viedoklis Vai pārbaudīs, kā ģimenes izmantos 500 eiro pabalstu? 3 Vai pārbaudīs, kā ģimenes izmantos 500 eiro pabalstu? 2021. gada 9. martā
Zināji? Cilvēki, nezinot savas tiesības, pagājušajā gadā valstij "uzdāvinājuši" 11 miljonus eiro 8 Cilvēki, nezinot savas tiesības, pagājušajā gadā valstij "uzdāvinājuši" 11 miljonus eiro 2021. gada 8. martā
500 eiro atbalsts par bērnu. Vai saņemšanai nepieciešams iesniegums? 500 eiro atbalsts par bērnu. Vai saņemšanai nepieciešams iesniegums? 2021. gada 5. martā
Valdība atbalsta vienreizēja 200 eiro pabalsta piešķiršanu pensionāriem un personām ar invaliditāti 2 Valdība atbalstījusi vienreizēja 200 eiro pabalsta piešķiršanu pensionāriem un personām ar invaliditāti. Valdība atbalsta vienreizēja 200 eiro pabalsta piešķiršanu pensionāriem un personām ar invaliditāti 2021. gada 4. martā
Liepājniece: "Mani bērni vienreizējo 500 eiro pabalstu nesaņems. Vai tas ir godīgi?" 31 Liepājniece: "Mani bērni vienreizējo 500 eiro pabalstu nesaņems. Vai tas ir godīgi?" 2021. gada 4. martā
233 Foto Video Cik pelna un kas pieder Aivara Lemberga sievai Cik pelna un kas pieder Aivara Lemberga sievai 2021. gada 4. martā
Īsumā Kuras būs pirmās ģimenes, kas saņems 500 eiro pabalstu par bērniem? 5 Kuras būs pirmās ģimenes, kas saņems 500 eiro pabalstu par bērniem? 2021. gada 2. martā
Vai pensionāriem ir jāsatraucas par Valsts kontroles paziņojumu? 6 Vai pensionāriem ir jāsatraucas par Valsts kontroles paziņojumu? 2021. gada 27. februārī
Piešķir 182 miljonus eiro 500 eiro pabalsta izmaksai par katru bērnu 1 Piešķir 182 miljonus eiro 500 eiro pabalsta izmaksai par katru bērnu 2021. gada 26. februārī
Pastāv liela iespēja, ka daudzi pensionāri nesaņem visu naudu, kas viņiem pienākas 5 Pastāv liela iespēja, ka daudzi pensionāri nesaņem visu naudu, kas viņiem pienākas 2021. gada 26. februārī
Meklējam atbildes Sociālais darbinieks: nojaušu, ka drīz vien vairāki bērni man stāstīs, kā viņu vecāki izniekojuši šos 500 eiro 4 Sociālais darbinieks: nojaušu, ka drīz vien vairāki bērni man stāstīs, kā viņu vecāki izniekojuši šos 500 eiro 2021. gada 26. februārī
Svarīgs brīdinājums pensijas un pabalstu saņēmējiem, kuru konta numurs saturēja burtus "NDEA" 2 Svarīgs brīdinājums pensijas un pabalstu saņēmējiem, kuru konta numurs saturēja burtus "NDEA" 2021. gada 25. februārī
Īsumā Ģimene atteikusies no ikmēneša “bērnu naudas”. Vai iespējams saņemt papildu 500 eiro? 2 Ģimene atteikusies no ikmēneša “bērnu naudas”. Vai iespējams saņemt papildu 500 eiro? 2021. gada 23. februārī
Ko darīt, ja 500 eiro atbalstu var saņemt tas no vecākiem, kurš bērnu neaudzina? Ko darīt, ja 500 eiro atbalstu var saņemt tas no vecākiem, kurš bērnu neaudzina? 2021. gada 23. februārī