Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cepti āboli sarkanvīnā

Sastāvdaļas
  • 6 āboli
  • 1gl. sauss sarkanvīns
  • 150g biezpiens
  • 1 ed.k.. manna
  • 1 ola
  • 3 tējk. cukurs
  • rozīnes
  • rieksti
  • vaniļas cukurs
  • sviests
Šajā receptē svarīga loma ir vīna kvalitātei, jo labāku vīnu izmantosiet, jo lieliskāks būs deserts.

Pagatavošana

1
Ābolus nozmagāt, sagriezt uz pusēm. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un sakārtot ābolus. Katru ābolu pārliet ar vīnu.
2
Biezpienu sajaukt ar cukuru, vaniļas cukuru, mannu, riekstiem un rozīnēm. Ar šo maisījumu piepildīt ābolus. Pa virsu uzlikt mazu piciņu sviesta.
3
Ābolus cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 30-40 minūtes, kamēŗ āboli ir mīksti - viss atkarīgs no ābolu šķirnes.

Pievienot komentāru

Deserti