Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jogurta salsa ar grilētu vistas fileju

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • 1 svaigs garais gurķis
  • 1 sarkana paprika
  • 1 neliels puravs
  • 300ml turku jogurts
  • 1 ēd.k. Halapenjo pipari
  • pētersīļi
  • sāls, svaigi malti pipari
  • Marinādei:
  • 4-5 ķiploka daiviņas
  • 100g turku jogurts
Tuvojas pludmales sezona un aizvien vairak cilvēku piedomā pie savas ēdienkartes. Vistas gaļa ir ļoti labi piemērota diētai, jo tajā ir pat līdz 10 reizes mazāk tauku nekā citās gaļas. Tā satur līdz 25 % vairāk olbaltumvielu nekā cita gaļa. Turklāt vistas gaļa ir ļoti garšīga un no tās var pagatavot daudzveidīgus un interesantus ēdienus. Piedāvājam vēl vienu vienkarši pagatavojamu vistas gaļas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gurķi, papriku un puravus sagriezt kubiņos. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pievienot jogurtu un apmaisīt. Atlikt uz 15-20 min. ievilkties. Pēc tam peivienot smalki sakapātus pētersīļus un Halapenjo piparus un apmaisīt vēlreiz.
2
Vistas filejas iemarinē jogurta un smalki sakapāta ķiploka marinādē. Nolikt uz 30 min. iemarinēties. Pēc tam uzkrsēt grilu un cept vistas fileju 5-6 min no katras puses.
3
Jau gatavu fileju pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un pasniedz ar salsu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni