Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kraukšķīgie cāļu pusspārni 1

Sastāvdaļas
  • 600g cāļu pusspārni
  • 2 gl. kaņepju-ingvera medalus
  • Panējumam:
  • 2 olas
  • 3 ēd.k. milti
  • 3 ēd.k. kaņepju-ingvera medalus
  • 100g sāļie cepumi (krekeri)
Katrai saimniecei ir vismaz pāris cāļu pusspārnu pagatavošanas receptes. Tas ir lieliski un jauki, šai kolekcijai varēsiet pievienot vēl vienu pārbaudītu recepti. Šoreiz ar medalu.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Cāļu pusspārnus liek bļodā, pievieno alu un marinē 2-3 stundas istabas temperatūrā. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru.
2
Divās atsevišķās bļodās gatavo panējumu. Vienā bļodā olas uzputo ar miltiem un alu. Atsevišķā bļodā sadrupina cepumus. Cepumiem nav jābūt īpaši sasmalcinātiem, drīzāk otrādi - palieli gabaliņi garšos labāk.
3
Pussparnus izņem no marinādes, iemērc vispirms mīklā, tad sadrupinātos cepumos un kārto uz cepešpannas. Cep cepeškrāsnī 25-30 min.
4
Pasniedz gan siltus, gan aukstus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni