Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meža cūkas gaļas pods ar medu

Sastāvdaļas
  • 500g meža cūkas gaļa
  • 4 vidēji lieli kāļi
  • 250g zaļie zirnīši
  • 100ml saldais krējums
  • 3 ēd.k. sviests
  • 2 ēd.k. šķidrais medus
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Vēlamies informēt, ka uzturā lietot termiski neapstrādātu un nepārbaudītu meža cūkas gaļu var būt bīstami! Lūdzu to iegādāties oficiālās tirdzniecības vietās. Visādi citādi - baudījums!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kāļus notīra, nomizo, sagriež palielos kubiņos. Nomazgātu un nosusinātu gaļu sagriež palielos kubiņos, pārkaisa ar sāli un pipariem. Medu sajauc ar gaļu un ļauj tai marinēties apm. 1/2 stundu.
2
Tad gaļu pārkaisa ar miltiem. Pannā izkausē sviestu un apcep gaļu, ik pa brīdim apmaisot. Gaļu pārliek porcijas podiņos, pievieno kāļus un pārlej ar ūdeni vai buljonu tā, lai pilnībā nosedz gaļu. Uzliek vāku un sautē iepriekš uzkarsētā krāsnī apm. 1,5 st., līdz gaļa ir gatava. Pievieno zaļos zirnīšus, saldo krējumu, pārkaisa pēc garšas ar sāli un pipariem un ļauj 5-7 min. ievilkties.
3
Pasniedz karstu

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni