piektdiena, 26. aprīlis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas gabaliņi "bang-bang" (Austrumu gaumē)

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 1/2gl piens
  • 1/2gl milti
  • 1/2gl kartupeļu ciete
  • 1 ola
  • 1gl rīvmaize
  • čili pipari (pēc garšas)
  • eļļa
  • sezama sēkliņas
  • Terijaki mērce
Vistas fileja ir ļoti iecienīts produkts, ne tikai pateicoties uzturvērtībai, bet arī plašām pagatavošanas iespējām. Piedāvājam vēl vienu vistas filejas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas fileju sagriezt nelielos kubiņos apm. 2x2 cm.
2
Miltus sajaukt ar cieti, pievienot pienu un olu un kārtīgi samaisīt, lai mīkla kļūst viendabīga. Atsevišķā bļodā iebērt rīvmaizi, pievienot čili piparus. Vistas gabaliņus kārtīgi iemērkt mīklā un tad apvārtīt rīvmaizē. Cept uzkarsētā eļļā 3-4 min. no katras puses. Gatavus vistas gabaliņus pārlikt uz papīra dvielīša, lai notek liekie tauki.
3
Vistas gabaliņus pasniedz ar rīsiem, pārlejot ar Terijaki mērci un pārkaisot ar sezama sēkliņām.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni