Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas gaļas sautējums ar kartupeļiem vīnā

Sastāvdaļas
  • 700g vistas gaļa bez kaula (šķiņķīši,stilbiņi)
  • 500g kartupeļi
  • 250 ml vistas buljons
  • 125ml baltvīns
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. citrona sula
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • timiāns
  • sāls, pipari
  • rīvēts Parmezāns
Bībelē vīns ir pieminēts 450 reizes! Un iespējams, tas tādēļ, ka vīns patiešām ir universāls dzēriens. Pagatavojiet šo recepti un pārliecinieties. Vīns ēdienam piešķir īpašu noti.

Pagatavošana

1
Kartupeļus notīrīt, sagriezt mazākos gabalos. Vistas gaļu sagriezt palielos gabalos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas gaļu. Pievienot ķiplokus un cept vēl apm. 1 min. Pievienot vīnu, vistas buljonu, kartupeļus un timiānu, apsegt katlu ar vāku un sautēt līdz kartupeļi ir gatavi, apm. 30 min. Pašās beigās pievienot citrona sulu.
2
Sautējumu pasniedz pārkaisot ar rīvētu Parmezānu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni