Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas stilbiņi šokolādes mērcē

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistas stilbi
  • 400g tomāti savā sulā
  • 1 gl. vistas buljons
  • 2 paprikas
  • 1 sīpols
  • 4-5 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. kakao pulvers
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 1 ēd.k. paprikas pulvers
  • 1 ēd.k. augu eļļa
  • čili pipari (pēc izvēles)
  • sāls, svaigi malti pipari
Šokolāde tulkojumā no grieķu valodas nozīmē „Dievu ēdiens” un mums nav ne mazākā iemesla to apšaubīt, jo šokolāde ir universāls produkts. Tā der ne tikai desertu pagatavošanai, bet lieliski papildina arī dažādus gaļas ēdienus. Izmēģiniet šo recepti!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā no visām pusēm vistas stilbiņus apm. 15min. Stilbiņus izņemt no pannas un pārlikt katlā.

Papriku un sīpolu sagriezt, ķiploku smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā dārzeņus 4-5 min. Pievienot cukuru, kakao, papriku, čili, sāli un piparus un samaisīt. Kad izveidojas viendabīga masa, pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu un pannas saturu pārliet katlā pie vistas. Pieliet buljonu, uzlikt vāku un sautēt apm. 25-30 min. Ja ir pārāk maz šķidruma, var pieliet ūdeni vai vistas buljonu.
2
Pasniedz ar rīsiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni